- 16 Mayıs 2012
- 118
- 31
- 98
bende başlayalı 3 gun oldu arkdasımın tavsıyesıyle basladım arkdasım muthıs derecede zayıflamış ve hemsıre kendısı ona guvenerek aldım yemeyı cok seven iştahlı bırısıyım.acıkmasamda psıkolojık olarak ac hıssedıyorm :) 67,800 kılo ile basladım sabah baktıgımda 66,100 ve daha 3 gun oldu shake çay ve hap kullanıyorum çok çok su ıcıyorum gardıyan oldugum ıcınde sabhtan aksama kadar hareket halındeyım onunda etkısı oldu galıba hedef 55 ama 50 de olablır :)Herkese merhaba,
Bende başladım kullanmaya öncesinde çok araştırdım bu yöntem ile çok kilo veren var. Ve ben geri almayanlarıda gördüm ama hep dikkat ediyorlar. Aslında olması gerekende bu. Nasıl zayflarsanız zayıflayın sonrasında dikkat etmeyince alınıyor. Bu cuma günü başlayalı 2 hafta olavak. Şu an 2 kilo verdim. İnşallah böyle gider. Hedefim 12 kilo.
Buraya yazarsak motivasyon olur diye düşünüyorum. Herkes deneyimini paylaşırsa zevkle okuruz. Şu an 66 kiloyum hedefim 55.
Sevgiler,
Nasıl gidiyor Herbalife beslenme programına devam ediyor musunuz?Bende başlayalı 3. Gün daha henüz tartılmadım kutu bitmeden tartışmayı düşünmüyorum mide bulantısı yaptı biraz sanırım fazla sıvı alımından hem çay hem Shake kullanıyorum sonuçları yazıcam size
bir kaç mesaj üste çıkarsanız mesajımı görürsünüz. ev arkadaşım verdiğinden daha çok kilo aldı.kullanıp kilo koruması yaptığı halde geri alanlar var mı ?
25 yaşında yağ yakıcı hapınıda kullanan oldumu =?
Gayet dikkat etti sadece ömrü boyunca o ürünlere bağlı kalmak istemedi. Sonuç: Hüsran...demekki arkadasiniz dikkat etmedi!
Biliyorsunuz ki her bünye aynı olmuyor.omur bozu kullancak diye bisey yokki bende kullandim fakat simdi kulanmiyorum kiloda almiyorum aksine gram gram kaybediyorum dikkat ediyorum beslenmeme
Arkadaşınız koruma programını yapmamıştır diye düşünüyorum.Ben şu an korumadayım ve 3 aydır kilo almadım.Biliyorsunuz ki her bünye aynı olmuyor.
Vücut ölçülerini almış mıydın? O sekilde ölçüm yaparsan gözle görülür birnfark olduğunun farkina varacaksinSelam kızlarrr ben de herbalifea başlayalı yarın 1 hafta olacak. 12 kg fazlam var. Tartıda pek bir fark görünmüyor. Özel günümdeyim, ondan olabilir mi ? burdan yazıp birbirimizi motive edersek süper olur :)
Almıştım :) 1 kg vermişim ama fazlasıyla sıkılaşmışım hem kıyafetlerimden anladım hem de sabah ölçülerimi tekrar alınca çok da mutlu oldum oh be ! :)Vücut ölçülerini almış mıydın? O sekilde ölçüm yaparsan gözle görülür birnfark olduğunun farkina varacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?