- 24 Şubat 2025
- 126
- 32
- 13
- Konu Sahibi meleksima12
Ayrildiktan sonra yazıp bunalttiktan sonra her yerden engelleyen erkek arkadaşım var. Engeli açmaz sanırım artık degil mi 5 gündür engelliyim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkek kişisi mi yazmış? ben sanki soruyu soran kişi yazmış öyle engellenmiş gibi anladıme acsa ne olacak? bu sefer de sen mi yazip bunaltacaksin?
ne bileyim :) eger konu sahibiyse bunaltan adam tabii ki engelleyecek. iyi yapmışerkek kişisi mi yazmış? ben sanki soruyu soran kişi yazmış öyle engellenmiş gibi anladım![]()
Hahshshsne bileyim :) eger konu sahibiyse bunaltan adam tabii ki engelleyecek. iyi yapmış
ibanini biliyorsan ibandan para gonderip aciklamaya yaz yazacağını konu sahibi![]()
Ulaşmaman için engellemiş zaten.Geri açmaz mi aramadan bile engellemiş ihtiyacım olursa nasıl ulaşacağım farklı bir numaradan ulaşmak istemiyorum.
Ona rağmen engellediyse sen de muhatap olma onunla konuşsan baban geri mi dönecek sanki kendini niye bu konuma sokuyorsun kiSu an ona ihtiyacım var çünkü. Babam evden gitti ulaşamıyorum çok sıkıntılı zamanlar geçiriyorum ona bahsetmedim ama ihtiyacım var işte ona ihtiyacım olduğunu yazmama rağmen engelledi beni
Bu tacize girer artık her yerden engellemiş adam yapmaİşyerine gidip konuşmak istiyorum. Yanlış anlaşılsın istemiyorum
Baban evden gittiyse eski sevgilin ne yapacak? ekip toplayıp babanı bulup eve mi getirecek? Müge anlı mı bu adam?Su an ona ihtiyacım var çünkü. Babam evden gitti ulaşamıyorum çok sıkıntılı zamanlar geçiriyorum ona bahsetmedim ama ihtiyacım var işte ona ihtiyacım olduğunu yazmama rağmen engelledi beni
Bilmiyor anlatmadım ama mesajım da sana çok ihtiyacım var korkuyorum. Yardım et bana senden başka bir erkeğe güvenemem dedim wptan engelleyince instagramdan yazdim engelledi pes pese oluyor her şey çok bunaldımOna rağmen engellediyse sen de muhatap olma onunla konuşsan baban geri mi dönecek sanki kendini niye bu konuma sokuyorsun ki