• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yerden engelleyen erkek

Bunalmış sıkıyormusum
peki neden?
eski konunuzda yazdiginiz sebeplerden mi?
evlilik isteginiz, ev kira mi diye sorusunuz, annen bile kirada oturuyor demeniz, nişanlanmak isteginiz falan gibi.
eger oyleyse siz o konuda da yazmissiniz "birkac sene daha oyalayıp otuz yasinda ayrilmak istemiyorum. yol yakinken ayrilmak daha mi iyi" diye.
demek ki adamin evlenesi yokmus, siz de cok israr edince yol yakinken ayrilmis. sizi "evlenecegiz" diye oyalayip oyalayip yasiniz 30 olunca hala evlenmeyip ayrilsa daha mi iyi olacakti?

peki neden?
eski konunuzda yazdiginiz sebeplerden mi?
evlilik isteginiz, ev kira mi diye sorusunuz, annen bile kirada oturuyor demeniz, nişanlanmak isteginiz falan gibi.
eger oyleyse siz o konuda da yazmissiniz "birkac sene daha oyalayıp otuz yasinda ayrilmak istemiyorum. yol yakinken ayrilmak daha mi iyi" diye.
demek ki adamin evlenesi yokmus, siz de cok israr edince yol yakinken ayrilmis. sizi "evlenecegiz" diye oyalayip oyalayip yasiniz 30 olunca hala evlenmeyip ayrilsa daha mi iyi olacakti?
O yüzden sanırım ama ben böyle dediğim için mi ayrıldık demiştim. Senin demenle bir şey olduğu yok dedi yani istese devam ederdik

Sosyal medyada her yerden engelliyorsa seni seviyordur gibi şeyler dönüyor hiç alakası yok, seninle görüşmek konuşmak istemiyor
Aynen onu ben de gördüm öyle saçma ki engel atıyorsa kör kütük aşıktır gibi anlam çıkarıyorlar birde 🤤 hayır mantıklı olanı silmeyip engellememesi bence o zaman bile umut bağlamamak lazım tabi

Ben sinirlendim biraz konuştum konustum engelledi sonra instragdam sana ihtiyacım var korkuyorum dedim çünkü sıkıntılı durumlar içerisindeyim ailesel. Onu da gördü engelledi şok icerisindeyim
Kimse senin ailevi sorunlarında kurtarıcın olamaz aranız düzelmeden keşke böyle bir şey söylemeseydin kendini acındırır gibi olmuş

Yapışkan mısın acaba?
Oğlumun kolu kırıldı öyle bir kırıldı ki sallanıyordu! Saolsun komşular destek oldu alıp götürdüm. Babasına söyledim haberi olsun diye. Geleyim mi! Dedi. Gelme gerek yok dedim. Biten bitmiş ne yapışıp kendini küçük düşürüyorsun? İşyerine gitmek de resmen tacize girer. Baban için endişeliysen ara 112 yi

Back