- 6 Nisan 2025
- 11
- 2
- 1
- 18
- Konu Sahibi vanillaswan00
Ben küçük yaştan beri takıntılı düşünceler okb ile uğraşıyorum dini okb yaşadım şizofreni olma korkusu gibi bir sürü şey ama bir tanesinden kurtulamıyorum. Öncelikle şöyle başlayayim küçükken kimlik karmaşası yaşamışım aslında kız olarak davranabiliyor aktiviteler yapıyor ve kız gibi giyniyordum normal ama 6-8 yaşlarımdan başlayan sürekli bi güçlü havalı görünme isteği vardı erkeklerin davranışlarını onları havalı ve güçlü buluyordum ve onlar gibi davranıyordum bazen tesbih sallıyordum yere tükürmek onlar gibi yürümek havalı geliyordu okuldaki erkekleri dövdüğümde övünüyordum güçlü gözükmek için uğraşıyordum sürekli ve futbol oynuyordum erkek gibiydim saçlarımı kısa kestircem diyordum ama bu sürekli böyle değildi çoğunlukla kiz aktiviteleri de yapıyordum. Erkeklerle takılmayı havalı goruyodum arkadaşlık kuruyordum ama kız arkadaşlarım da vardı. Küçüklüğümden beri yakışıklı bulduğum etkilendigim erkekler oldu ama eşcinsel okb yaşadıktan sonra acaba onları beğenmiyor da özeniyor muydum diye sorgulamaya başladım acaba erkeklere olan beğenim yalan mıydı gibi hissetmeye başladım. Eşcinsel okb şöyle başladı benim hoşlandığım biri vardı ama bir dönem depersonalizasyon yaşadım ve hissizlestim sonra hiçbir erkek ilgimi çekmemeye başladı internette yazanları okudum belki de eşcinselligini fark ediyorsun diyenler vardı bundan sonra acaba eşcinsel mıydım de kendimi mi kandirdim diye düşünmeye başladım bi ara geçti gibi tekrar konuşup beğendiklerim oldu ama yine hissizlesme olunca sorgulamaya yine başladım şuan diğer kızlar gibi süslü püslüyüm ama bazen erkeksi davranınca kendimi mi bastiriyorum diye düşünmeye başladım önceden kadınları normal sadece güzel buluyordum ama şimdi sürekli onlara bakıp etkileniyor muyum diye kendimi deniyorum ve artık stres olmaya başladım aynada kendime bakıp kendimi sorguluyorum bu Kasım ayından önce normaldi yine bu sorgulamar başladı aylardır erkeklere bişey hissettigimi anlayamıyorum önceden çok konuştuğum oldu reddedildim bu yüzden savunma mekanizmasi mi oluşturdum duygusal tükenmişlik mi yaşıyorum bilmiyorum eşcinsel olma ihtimalim mi var yoksa vesvese mi bilmiyorum sürekli çocukluğumdaki yaptığım şeylere anlam vermeye çalışıyorum belki de bir dönemdi geçti ama takıntılı olarak sorguluyorum eski halime dönemeyecek miyim kafam çok karışık yardim edin