• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yerden engelleyen erkek

Baban evden gittiyse eski sevgilin ne yapacak? ekip toplayıp babanı bulup eve mi getirecek? Müge anlı mı bu adam?
Başka şeyler var özel anlatamam burda ama çok korkuyorum ona ihtiyacım var yanımda olsun akıl versin istiyorum hiç mi kıymetim yok

Su an ona ihtiyacım var çünkü. Babam evden gitti ulaşamıyorum çok sıkıntılı zamanlar geçiriyorum ona bahsetmedim ama ihtiyacım var işte ona ihtiyacım olduğunu yazmama rağmen engelledi beni
Demek ki ihtiyacınıza karşılık vermek istemiyor anlasaniza. Polise gidin babanız gittiyse bu adam sanki ne yapacak

Peşinden koşup durduğun için evet kıymetin yok onun gözünde olmayacak da. Böyle davranırsan kıymetin bilinmez. Bunu ne zaman öğrenirsin bilmiyorum

Bilmiyor anlatmadım ama mesajım da sana çok ihtiyacım var korkuyorum. Yardım et bana senden başka bir erkeğe güvenemem dedim wptan engelleyince instagramdan yazdim engelledi pes pese oluyor her şey çok bunaldım
Sen böyle diyince kaba tabirle başına kalacaksın diye korkup kaçmış benim anladığım o

Peşinden koşup durduğun için evet kıymetin yok onun gözünde olmayacak da. Böyle davranırsan kıymetin bilinmez. Bunu ne zaman öğrenirsin bilmiyorum
Psikolojim çok kötü hayatımdaki erkek figürleri tek tek beni terk ediyor. Babam sonra sevgilim. Kendimi güçsüz ve korkak buluyorum nasıl bana hiç acımaz hiç merak etmez anlamıyorum

Gitmeyin gerçekten çok ayıp olur yani kendinizi küçük düşürmeyin
Off ya çok haklısınız her yerden yazarak yeterince küçük düştüm dimi. Doğru kişi olsa yanımda olurdu şu an sanırım. Hep yanımda olan erkek nasıl oldu duyarsizlasti anlamıyorum

Sen tamamen eril olmuşsun erkek bu kadar çabalar oldurmaya çalışır peşinden koşturur. Sen eril rolü üstlenmişsin. Kadın dengeyi ayarlamalı erkek sana ne kadar gelirse sen ona o kadar adım atmalısın. Öyle verici kendini ezdirici davrandığın sürece mutlu olamayacaksın, kıymetin bilinmeyecek.

Su an ona ihtiyacım var çünkü. Babam evden gitti ulaşamıyorum çok sıkıntılı zamanlar geçiriyorum ona bahsetmedim ama ihtiyacım var işte ona ihtiyacım olduğunu yazmama rağmen engelledi beni
Bunu yazmana rağmen zor anında destek olmayıp gidiyorsa sevmiyordur. Uğraşma boş yere, sal gitsin

Sen tamamen eril olmuşsun erkek bu kadar çabalar oldurmaya çalışır peşinden koşturur. Sen eril rolü üstlenmişsin. Kadın dengeyi ayarlamalı erkek sana ne kadar gelirse sen ona o kadar adım atmalısın. Öyle verici kendini ezdirici davrandığın sürece mutlu olamayacaksın, kıymetin bilinmeyecek.
Ama ben onu istiyorum. Kaybetmek istemiyorum. Yanımda olsun istiyorum. Ayrıca korkuyorum desteğine ihtiyacım var. Ömür boyu her yerden engelli mi olacağım ben böyle. Bir mazimiz var

Back