Her Yeni Gün Yeni Bir Umut.. diyenler burada bulusalım..

ben öncelikle kendimden başlayayım nickimden de anlaşılacağı üzre 88 doğumlu olup kendi çapımda 2 yıldır öğretmenlik mesleğini icra etmeye çalışıyorum. 1,5 yıldır bir oduna sevgili niyetine katlanıyorum. saygılar efendim

Ben memnun oldum
bende kendimden başlayayım 89 doğumluyum bende şehir plancısıyım yeni mezunum daha yüksek lisansa başladım hemen çalışmıyorum henüz. o da olacak zamanla 6 yıldır da kendi öküzcüğümle geçinmeye çalışıyorum. olacak inşallah bir gün biz de süper anlaşacağız

inş en kısa sürede iş hayatına atılırsın canım. öküzcük konuusnda umudunu keybetme yeni bir dil falan keşfederiz onlarıda çözeriz

ehehe vardır krocanlık damarım gwen ve sasha diğer topikten az tanıyorum sizi de kendinizi az özet geçer misiniz rica etsem

evet cnm dıger topıkte uzun bır sure takıldık bız .sonra tek tek dokulmeye basladık .
senı gormustum ben orada, ama artık gırmıyordum oraya .o zamanlar bıraz bunalım takılıyordum
neyse kı depreson hallerımı atlattım yıne özüme dondum .

gwenle genel olarak hep aynı seylerı yasarız .ondan dolayı bırbırımıze kaderdasım derız
zamanında bızım de odun gıllerın soyundan olan sevgılılıklerımız vardı .sonra bize iyi gelmedıklerını
anlayıp def ettık .sonracıgıma hayata bakıs acımız tamamen degıstı .sorunsuz, gurultusuz
mutlu mesut ,kendımıze deger veren bekarlar olarak hayat suruyoruz .anladık kı onlarsız
yasamaya basladık

[/B]

keyifler super ,bomba gıbıyız sen nasılsın cnm

İyi diyelim iyi olsun. Annemle aram bozuk sevgilime şımarıyorum ondan beklediğim ilgiyi göremeyince onunla kavga ediyorum :26:birkaç günümün özeti:26:
Amann neyse ya
Şu an ilgilendiğim yarın kuzenimin sözü var somon rengi bir bluz bordo etek giyeceğim. Tırnaklarıma french mi yapsam somon rengi oje mi sürsem onun derdindeyim

Aaaaaa ne güzel yapmışsınız özgüveninizden dolayı tebrik ettim

anne kız arasında olur boyle tartısmalar bazen ,gonlunu kalbını kırmadıktan sonra
takma kafana uzme kendını .,duzelırsınız ınsallah cnm .

canım aslında bordoyla sıyah ojede cok guzel oluyor ,ama somon yada french surecegım
dersen french derım ben .tırnaklarının ojesı bluzunla takım gıbı olmasın .
bılıyorsun sımdı uyumsuzluk moda :)
frenchı ıyı suruyorsunuz yaa ben bı turlu beceremıyorum .french surmem benım 3 saatımı
alıyo ,cunku sureklı bozuluyor

Annemle sorunlarımız büyük hiç açmayalım o konuyu ben gayet kırılmış durumdayım çünkü
French benim de çok uzun sürüyor ya ondan kolayına kaçıyım diyorum sabah bi deneme yaparım artık
Teşekkür ederim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…