Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm başladıkTamam olur temizlendikten sonra regliyken okunan kişilere okuyacağım
Canm başladık okumayaBende katılmak istiyorum
Canm başladık okumayakızlar bende varım inşllh
Başladık canmbende varım arkadaşlar
Başladık canmhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...saffat-suresi-100-ayet-okuyoruz.875308/page-3
arkadaşlar,
bir dua başlattık.destek olmak isteyen olursa aramıza bekleriz.. linki yukarıda.. rabbim hepinizin hayırlı dualarını kabul etsin inş..
Canım başladıkrengli olduğunuz dönemde yazın kenara
gusul abdest alınca okursun o kişinin niyetiyle tatlım tatlım
Yok canm Bildirdiklerini okumamiz lazımPembeportakal ereğli onunkini bize paylastirdinmi canim
okunack ayet ;9999 defa
Bismillahirrahmanirrahim
1. Ayet : İnna fetahna leke fetham mübına
Anlamı : Doğrusu biz sana apaçık bir fetih ihsân ettik.
duam: Rabbim el açtık sana Özge kulunun hayırlı duasını kabul etmen için . senden özge kulunun istediği işlerinin açılması ihracat cirosunun artması ,döviz girişlerinin artması.Allahım sen rızklarını ver az olanı çoğal var olanıbereketlendir.bu kapıdan çok kişi ekmek yiyor allahım sen rızkı, ekmek yiyeni çoğalt.şanlı bir zafer yaşat onlara bolluk bereketi ver Rabbim.Amin....
3 salavat ile başlanilip 3 salavat ile bitirilir
@kalemero=duası okunan kişi=özge =717
@betul8516=714
@mavibilgisayar=714
@akdnz07=714
@ruzgarinannesii=714
@esimaa=714
cry -=714
@jasminej=714
@dnzderya=714
@whitepearll=714
@beyaz_gelincik01=714
@pempeportakal=714
Sealand =714
N nacis --=714
not: abdestli iken okunur saf halis niyetle başlanılır.okumalar günlüktür ve günlük bildirim şarttır...okumalar günlük olarak bildirilecektir.
mazeretli arkadaşlar bildirsinler kalan sayıyı aramızda paylaşalım...
okuma sayısı önemli olduğundan dikkatli sayılarak okunmasını rica ederi.
Cry-
Ben regli bittikten sonra okumadım kişilere okuyacağım.yani ben öyle anladım yanlışmı anladım acaba :sYok canm Bildirdiklerini okumamiz lazım
Canm bir günde bitecek mazereti olanlar bildirir yerine tammlariz ..... Duasını niyet edip esmalardan biriyle okuyabilirsinBen regli bittikten sonra okumadım kişilere okuyacağım.yani ben öyle anladım yanlışmı anladım acaba :s