Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NaCis katilcakmi ki namaz kilmayi bilmyrm fln dms
dua sahibi namaz kılmıyor mu ? kendi sırasına kadar hacet namazını kılmayı öğrenebilir eğer isterse bilmiyorum bir şey diyememNaCis katilcakmi ki namaz kilmayi bilmyrm fln dms
bence başlayabiliriz kaçar tane okuyacağız bildireceksin değil mi canım?1 kişiyi bekliyoruz arkadaşlar bekleyelim mi başlayalım mı ?
Bilmyorum yazmis ama bilemem ogrenmek istermi istemezmidua sahibi namaz kılmıyor mu ? kendi sırasına kadar hacet namazını kılmayı öğrenebilir eğer isterse bilmiyorum bir şey diyemem
evet namaz kılan kişide bildircek kıldım diye.. biz hemen okumaya başlıcaz onun niyetiyle...Sadece duasi edilen kisimi namaz kilcak
Paylaşacağız okuma 1 günde bitecek canmRegl olan kişi regli bitincemi kendisiine düşen sayiyi okucak yoksa diğer arkadaşlara paylastircazmi regl olan kişiye düşen sayıyı. O kesinleessinde fazla yada eksik okuma olmasın arkadaslar
Canım başladıkbence başlayabiliriz kaçar tane okuyacağız bildireceksin değil mi canım?