tamam canım sana okudu yazdım sen okuyunca okudum diye bildirim yaparsın öğrenirsin inşallahARKADAŞLAR ŞİMDİ AYRINTILI OKUDUM PAZAR GÜNÜ BİR ARKADAŞIM NAMAZ KILMAYI ÖĞRETECEKTİ BANA ZATEN BANA SIRA GELENE KADAR ÖĞRENMİŞ OLURUM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım sana okudu yazdım sen okuyunca okudum diye bildirim yaparsın öğrenirsin inşallahARKADAŞLAR ŞİMDİ AYRINTILI OKUDUM PAZAR GÜNÜ BİR ARKADAŞIM NAMAZ KILMAYI ÖĞRETECEKTİ BANA ZATEN BANA SIRA GELENE KADAR ÖĞRENMİŞ OLURUM
Yok canm okunmaz ayet çünküya kızlar bişi takıldı kafama mazeretli iken okunmadığına emin misiniz ya çünkü dua niyetine okuyoruz ya
Kusura bakma canım eve geç geldim okudumYok canm okunmaz ayet çünkü
Canm gunduzde okumaya devam edebilirsin 9 da liste guncellenecak sadeceEger boyle gec olursa bende cikarim aksamlari yapama cunku gunduz ruzgari uyuturkn fln okurdum
Belli bi saati varmi nezmna kdr bildirim yapcazCanm gunduzde okumaya devam edebilirsin 9 da liste guncellenecak sadece
Canm günlük olarak her gün 9 da guncellenecek liste 24 saat yani yarın akşam 9 a kadar ilk olduğu için düzensizlik olması gayet normalBelli bi saati varmi nezmna kdr bildirim yapcaz
Ikı mazeretlı var ..mazeretli olan arkadaşlar duası okunan arkadaşın duasını 11 salavat okuyup duasını edip sonra 11 salavat ile bitirebilir.iki salavat arası dualar kabul buyururmuş
canım ben mazeretli olanları zaten listeye dağıtmıştım yukardada yazmıştım listeye dağıttım diyeCanım
Ikı mazeretlı var ..
833+833= 1666 okudum kendı yerıme olan 836 okudum. Toplam 2502 okundu
Aaaa ama dün ole yapmadıkya..canım ben mazeretli olanları zaten listeye dağıtmıştım yukardada yazmıştım listeye dağıttım diye
canım özelden yazdımAaaa ama dün ole yapmadıkya..
Benim kafa gıttı.. Neyse onuda bagıslarım artık. 1666 taneyı.