- 18 Ekim 2015
- 468
- 422
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dağıtın canım o zaman ben bir kaç yerde paylaştımSayfalara link atalim ozmn persembe baslayalim
persembe baslanilan hayirli is ahirete kadar surermis
linki paylaşın 15 kişi olalım o zaman canımBiraz çoğalsak daha iyi değil mi sonuçta başka dualarda var ve hem daha çok kişi daha farklı dualar almak demek ve daha iyi
canım listeyi yarın yapacağım niyeti okuma usülünü vs... yazacağımKime okucaz nasil niyetlencez
yarın başlayacağız listeye eklerim temizlendikten sonra okursun duası yapılan arkadaşı unutmazsın temizlendikten sonra iyi niyetinle dualarına eklersin hayırlı duasınıBende katılmak isterim ama regliyim bi kaç güne temizlenicem
Tamam olur temizlendikten sonra regliyken okunan kişilere okuyacağımyarın başlayacağız listeye eklerim temizlendikten sonra okursun duası yapılan arkadaşı unutmazsın temizlendikten sonra iyi niyetinle dualarına eklersin hayırlı duasını
Bende katılmak istiyorum
Bende katılmak istiyorumcanım listeyi yarın yapacağım niyeti okuma usülünü vs... yazacağım
Ogretiriz tatlim dualari biliyomusunbende okumak isterdim ama namaz kılmayı bilmiyorm