canım listeyi yaptım istersen seni de ekleyeyim en sona temizlenirsin bir kaç güne esma okursun sende içinden geldiğincecnm benim mazeretim yeni başladı
ekledim canım nasıl istersen öyle ,ister annene okut istersen esma oku duama amin de...aa yeni gordum yazdığını beni de ekle Canm bakayim annem ezbere biliyorsa ona okutayım ins . en sona ekle cnm
tamam canım sıkıntıya düşme ama okuyamazda haber ver okuyuveririz kimin niyetine okunuyorsacnm annem ezbere biliyormuş cok şükür :) o okuyacak ins
Allah razı olsun okuyanlardan ve sebep olanlardan inşallah11.12.2015 yeni liste
okunack ayet ;9999 defa
Bismillahirrahmanirrahim
1. Ayet : İnna fetahna leke fetham mübınen
Anlamı : Doğrusu biz sana apaçık bir fetih ihsân ettik.
E elif003
3 salavat ile başlanır;
okunack ayet ;9999 defa
Bismillahirrahmanirrahim
1. Ayet : İnna fetahna leke fetham mübınen
Anlamı : Doğrusu biz sana apaçık bir fetih ihsân ettik.
.arkadaşlar iki salavat arasında söylenen dua geri çevrilmezmiş duaları 3 salavat okuyup duayı söyleyelim sonra 3 salavat okuyup bitirelim.
3 salavat ile başlanilip dua söylenilir 3 salavat ile bitirilir
@kalemero=1.666 okudu
betul8516 =1.666- OKUDU
M mavibilgisayar =mazeretli
beyaz_gelincik01 =mazeretli
pempeportakal = mazeretli
Sealand =1.666 okudu
tubatesbih =1.666 okudu
G guzbahar =mazeretli
@milad_tb =1.666 okudu
E elif003 =1.669 okudu
canım bitti duan dün bitmişti ama ben düzenleyip bitti diyemedim Allah kabul etsin
Biz yanliz duasini yapacağız dua ssahibi gece namazını mi kılıyorBismillahirrahmanirrahim
“İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn(yekûnu).”(Yasin suresi 82.ayet)
Meal: O (Allah), bir şey irade ettiği (dilediği) zaman O’nun emri, sadece ona: “Ol!” demektir. O, hemen olur.
3 salavat ile başlanır;
.arkadaşlar iki salavat arasında söylenen dua geri çevrilmezmiş duaları 3 salavat okuyup duayı söyleyelim sonra 3 salavat okuyup bitirelim.
3 salavat ile başlanilip dua söylenilir 3 salavat ile bitirilir
duam ; allahım sen özge kuluna tez zamanda mucize hızında güzel hayırlı bir evlilik bahşet.mutlu güzel gönlünden geçtiği gibi bir evlileğe ol de olsun Rabbim AMİN
@kalemero=100 duası okunan
betul8516 =100
M mavibilgisayar =100
beyaz_gelincik01 =100
pempeportakal = 100
Sealand =100
G guzbahar =100
@milad_tb =100
E elif003 =100
tubatesbih =100 (mazeretli)
Evet canim 100 defa okuyacaksınız usulüne göre namazı sadece dua sahibi ama tesbihleri herkes çekecekBiz yanliz duasini yapacağız dua ssahibi gece namazını mi kılıyor
Tamam simdi okuyorum allah kabul etsinEvet canim 100 defa okuyacaksınız usulüne göre namazı sadece dua sahibi ama tesbihleri herkes çekecek
Rabbim özge den razı olsun ve onun razı olduğu bir eş nasip etsin tez zamanda
Sağol canim allah hepinizden razı olsun gonulunuzdeki muradinizi hayırlı kilsin ve gerçek eylesin aminRabbim özge den razı olsun ve onun razı olduğu bir eş nasip etsin tez zamanda
Amin canımSağol canim allah hepinizden razı olsun gonulunuzdeki muradinizi hayırlı kilsin ve gerçek eylesin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?