- 18 Ekim 2015
- 468
- 422
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hemen okuyom tatlım. yarım saat içinde...Bismillahirrahmanirrahim
“İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn(yekûnu).”(Yasin suresi 82.ayet)
Meal: O (Allah), bir şey irade ettiği (dilediği) zaman O’nun emri, sadece ona: “Ol!” demektir. O, hemen olur.
3 salavat ile başlanır;
.arkadaşlar iki salavat arasında söylenen dua geri çevrilmezmiş duaları 3 salavat okuyup duayı söyleyelim sonra 3 salavat okuyup bitirelim.
3 salavat ile başlanilip dua söylenilir 3 salavat ile bitirilir
duam ; allahım sen özge kuluna tez zamanda mucize hızında güzel hayırlı bir evlilik bahşet.mutlu güzel gönlünden geçtiği gibi bir evlileğe ol de olsun Rabbim AMİN
@kalemero=100 duası okunan okudu
betul8516 =100
M mavibilgisayar =100 okudu
beyaz_gelincik01 =100
pempeportakal = 100
Sealand =100 okudu
G guzbahar =100 okudu
@milad_tb =100 okudu
E elif003 =100 okudu
tubatesbih =100 okudu
betul8516 beyaz_gelincik01 pempeportakal kızlar okudunuz mu ?
Canım dışardayım biraz işlerim var.eve gçeince okuycam inşallahBismillahirrahmanirrahim
“İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn(yekûnu).”(Yasin suresi 82.ayet)
Meal: O (Allah), bir şey irade ettiği (dilediği) zaman O’nun emri, sadece ona: “Ol!” demektir. O, hemen olur.
3 salavat ile başlanır;
.arkadaşlar iki salavat arasında söylenen dua geri çevrilmezmiş duaları 3 salavat okuyup duayı söyleyelim sonra 3 salavat okuyup bitirelim.
duam ; allahım sen özge kuluna tez zamanda mucize hızında güzel hayırlı bir evlilik bahşet.mutlu güzel gönlünden geçtiği gibi bir evlileğe ol de olsun Rabbim AMİN
@kalemero=100 duası okunan okudu
betul8516 =100
M mavibilgisayar =100 okudu
beyaz_gelincik01 =100
pempeportakal = 100
Sealand =100 okudu
G guzbahar =100 okudu
@milad_tb =100 okudu
E elif003 =100 okudu
tubatesbih =100 okudu
betul8516 beyaz_gelincik01 pempeportakal kızlar okudunuz mu ?
Betül icin okundu cnm
okudum Allah kabul etsinBismillahirrahmanirrahim
3 salavat ile başlanır;
@kalemero=100 duası okunan
betul8516 =100
M mavibilgisayar =100
beyaz_gelincik01 =100
pempeportakal = 100
Sealand =100
G guzbahar =100
@milad_tb =100
E elif003 =100
tubatesbih =100 (mazeretli)
okudum Allah kabul etsin
kalemeroya okudunmu tatlımokudum Allah kabul etsin
Okuyorum allah kabul etsinBismillahirrahmanirrahim
3 salavat ile başlanır;
arkadaşlar iki salavat arasında söylenen dua geri çevrilmezmiş duaları 3 salavat okuyup duayı söyleyelim sonra 3 salavat okuyup bitirelim.
duam ; ya rabbim betülün eşinin tüm şans oyunlarından uzak durmasını nasip eyle AMİN.
@kalemero=100
betul8516 =100 duası okunan
M mavibilgisayar =100
beyaz_gelincik01 =100 hem de kalemeroya okuyacak
pempeportakal = 100
Sealand =100
G guzbahar =100
@milad_tb =100
E elif003 =100
tubatesbih =100 okundu