- 9 Mart 2011
- 11.668
- 8.831
öle özel bir gece de bnmle olmak istemesi hataymış ay çok üzüldüm seyyahcım çok napcam tabiki gitmicemmm yılbaşındaaaa
onun için çok öenmli bir zamanda yanında olmayarak bunun acısını çıkar bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öle özel bir gece de bnmle olmak istemesi hataymış ay çok üzüldüm seyyahcım çok napcam tabiki gitmicemmm yılbaşındaaaa
onun için çok öenmli bir zamanda yanında olmayarak bunun acısını çıkar bence
üzülür mü bilmiorum amaaa yılbaşı akşamı onunla çıkmayacağım kesin seyyahcımm
ne demek hata yaaaa bi de ben tüm masrafı ona yğkleyecek kadar afedersin ö ...z değilim yaaaa
hayır yükleyedebilirsin de
bence kim davet ettiyse o ödemeli zaten
nerden nasıl açıldı bu konu nasıl oraya geldiniz ki
şunu yapalım bunu yapalım mı dedin
yaaa ayrı gayrımız yok zaten yaaa o an kimin üzerinde para varsaa o öder hesabı atla deve değil yaaa ben önemsemem böle şeyleri çok o ödedi ben ödedim die
ben çok gezmek istiomuşumdaaa bundan sraa haftasonları telefonları kapatıp evde oturcakmış beyefendi çok para gidiomuş allahım para muhabbetinden nefret ederim zaten yaaaa b,de cebindeki parayı ben yiyomuşum gibi davranması çıldırttı beniii b,nm onun 1 tl sine ihtiyacımmm yok ben çalışan bayanım , çalışmasamdaaaa allaha şükür ailemin durumuda iyiii böle bir saçmalık görmedim ben yaaaaaaaaa
ona iyi bi dayak lazım
dövsene seyyahımmm onu
Ayy rahmetli gibi oldu
Kurtuldum canım. Yani boşandım resmen de ama kendisinden henüz kurtulamadım cıkma teklif ediyor
görüp bayıldığım bir söz, ama malesef ben çocuğumu böyle yetiştirmesemde, okulda böyle eğitiliyor zorla
Eki Görüntüle 588550
görüp bayıldığım bir söz, ama malesef ben çocuğumu böyle yetiştirmesemde, okulda böyle eğitiliyor zorla
Eki Görüntüle 588550
.................................
.................................