- 24 Eylül 2009
- 2.535
- 68
hoşgeldin canım,:13: senin çiçekler karpuzda iyi dayandı valla, aylardır
Allah entelin de fazlasından korusun
helloooo
how are you kızçeler
Let's Have a party tonight? :118::118:
ayollll ingilizce pratik yapayım dedim işte biraz
maşşallah, sular seller
helloooo
how are you kızçeler
Let's Have a party tonight? :118::118:
Hi julia, what a nice surprise. Eventhough I don't know who you are, I am trying to make some sentences to add something to your English practice.
Oldu mu pratik :)
Ya bu arada durdum durdum hamileliğin son haftası aşerdim. Öyle bir geçer zamanki fragmanında Cemile soruyor ya, poğaça yer misin diye, kalktım peynirli poğaça yaptım ben deAma süper olmuş, aferin kız Cemile.
ingilizce cvp vermen gerekti burda ama chess
Hi julia, what a nice surprise. Eventhough I don't know who you are, I am trying to make some sentences to add something to your English practice.
Oldu mu pratik :)
Ya bu arada durdum durdum hamileliğin son haftası aşerdim. Öyle bir geçer zamanki fragmanında Cemile soruyor ya, poğaça yer misin diye, kalktım peynirli poğaça yaptım ben deAma süper olmuş, aferin kız Cemile.
both are very nice, dear
I'm julia. accounting profession. 24 years old. am staying. but I do not know you? I wonder if you tell yourself you have me?
hava mı yapıyonuz ya
both are very nice, dear
I'm julia. accounting profession. 24 years old. am staying. but I do not know you? I wonder if you tell yourself you have me?
hava mı yapıyonuz ya
Bana takılmakla doğru ettin cicim, İngilizcen için en hayırlısı :) KPDS 'den 80 almışım, bugun öğrendimChess'e de havamı böylece atmış olayım. Şaka şaka, Kpds ölçücü bir sınav değil.
benimki öpücük alıyo canımben senin psikologun olurum, aynı şeyleri daha güzel söylerim valla, hesap numaramı yazıyorum.....
hoşgeldiiin sen bebeğin karpuzun ve çiçeğinne güzel topicmiş burası. Seyyah, chess, elmayra, herkesler burada.
vat didin gulümhelloooo
how are you kızçeler
let's have a party tonight? :118::118:
oyyyybana takılmakla doğru ettin cicim, ingilizcen için en hayırlısı :) kpds 'den 80 almışım, bugun öğrendimChess'e de havamı böylece atmış olayım. şaka şaka, kpds ölçücü bir sınav değil.
ev sahibi de gelmiş,aşağıda. Zile basmadık seyyah,affola.
benimki öpücük alıyo canım
hoşgeldiiin sen bebeğin karpuzun ve çiçeğin
oyyyy
atayım kendimi bi yerden:26:
vat didin gulüm
biz türkiyenin en iyi üniversitelerinden birinden mezun olmadık