Her telden

bu nasıl seyyah sana ayarlayacağım akademisyen bu, hiç evlenmemiş kendisi

Son düzenleme:
helloooo

how are you kızçeler

Let's Have a party tonight? :118::118:

ayollll ingilizce pratik yapayım dedim işte biraz

helloooo

how are you kızçeler

Let's Have a party tonight? :118::118:

Hi julia, what a nice surprise. Eventhough I don't know who you are, I am trying to make some sentences to add something to your English practice.

Oldu mu pratik :)

Ya bu arada durdum durdum hamileliğin son haftası aşerdim. Öyle bir geçer zamanki fragmanında Cemile soruyor ya, poğaça yer misin diye, kalktım peynirli poğaça yaptım ben de Ama süper olmuş, aferin kız Cemile.

both are very nice, dear

I'm julia. accounting profession. 24 years old. am staying. but I do not know you? I wonder if you tell yourself you have me?

Son düzenleme:

both are very nice, dear

I'm julia. accounting profession. 24 years old. am staying. but I do not know you? I wonder if you tell yourself you have me?

hava mı yapıyonuz ya

both are very nice, dear

Bana takılmakla doğru ettin cicim, İngilizcen için en hayırlısı :) KPDS 'den 80 almışım, bugun öğrendim Chess'e de havamı böylece atmış olayım. Şaka şaka, Kpds ölçücü bir sınav değil.

hava mı yapıyonuz ya

oooooooooo desene doru adresteyimmm

ben senin psikologun olurum, aynı şeyleri daha güzel söylerim valla, hesap numaramı yazıyorum.....
benimki öpücük alıyo canım
ne güzel topicmiş burası. Seyyah, chess, elmayra, herkesler burada.
hoşgeldiiin sen bebeğin karpuzun ve çiçeğin
bu nasıl seyyah sana ayarlayacağım akademisyen bu, hiç evlenmemiş kendisi

Eki Görüntüle 587801

Harika zaten ben biliyosun başka şeyler için arıyorum kocayı
fatura falan fişman
helloooo

how are you kızçeler

let's have a party tonight? :118::118:

vat didin gulüm
biz türkiyenin en iyi üniversitelerinden birinden mezun olmadık
oyyyy
atayım kendimi bi yerden:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…