Her telden

bu nasıl:KK60::KK60: seyyah sana ayarlayacağım akademisyen bu, hiç evlenmemiş kendisi:KK1::KK1:

$540257_322483824527138_2007763698_n.jpg

Son düzenleme:
helloooo :KK3::KK3::KK3:

how are you kızçeler :KK24:

Let's Have a party tonight? :118::118:

ayollll ingilizce pratik yapayım dedim işte biraz :KK9::KK9::KK9:

Let's Have a party tonight? :118::118:

Hi julia, what a nice surprise. Eventhough I don't know who you are, I am trying to make some sentences to add something to your English practice.

Oldu mu pratik :)

Ya bu arada durdum durdum hamileliğin son haftası aşerdim. Öyle bir geçer zamanki fragmanında Cemile soruyor ya, poğaça yer misin diye, kalktım peynirli poğaça yaptım ben de :KK49: Ama süper olmuş, aferin kız Cemile.

Hi julia, what a nice surprise. Eventhough I don't know who you are, I am trying to make some sentences to add something to your English practice.

Ya bu arada durdum durdum hamileliğin son haftası aşerdim. Öyle bir geçer zamanki fragmanında Cemile soruyor ya, poğaça yer misin diye, kalktım peynirli poğaça yaptım ben de :KK49: Ama süper olmuş, aferin kız Cemile.

both are very nice, dear :KK16::KK16:

I'm julia. accounting profession. 24 years old. am staying. but I do not know you? I wonder if you tell yourself you have me?

Son düzenleme:

I'm julia. accounting profession. 24 years old. am staying. but I do not know you? I wonder if you tell yourself you have me?

hava mı yapıyonuz ya:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

:KK1::KK1:

Bana takılmakla doğru ettin cicim, İngilizcen için en hayırlısı :) KPDS 'den 80 almışım, bugun öğrendim :KK51: Chess'e de havamı böylece atmış olayım. Şaka şaka, Kpds ölçücü bir sınav değil.:KK37:

hava mı yapıyonuz ya:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

:KK1::KK1:

Bana takılmakla doğru ettin cicim, İngilizcen için en hayırlısı :) KPDS 'den 80 almışım, bugun öğrendim :KK51: Chess'e de havamı böylece atmış olayım. Şaka şaka, Kpds ölçücü bir sınav değil.:KK37:

oooooooooo desene doru adresteyimmm :KK23::KK23:

ben senin psikologun olurum, aynı şeyleri daha güzel söylerim valla, hesap numaramı yazıyorum.....:KK1::KK1::KK1:
benimki öpücük alıyo canım:KK19::KK19::KK19:
ne güzel topicmiş burası. Seyyah, chess, elmayra, herkesler burada.:KK16:
hoşgeldiiin sen bebeğin karpuzun ve çiçeğin:KK1:
bu nasıl:KK60::KK60: seyyah sana ayarlayacağım akademisyen bu, hiç evlenmemiş kendisi:KK1::KK1:

Eki Görüntüle 587801
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
Harika zaten ben biliyosun başka şeyler için arıyorum kocayı
fatura falan fişman

let's have a party tonight? :118::118:

vat didin gulüm
biz türkiyenin en iyi üniversitelerinden birinden mezun olmadık :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
bana takılmakla doğru ettin cicim, ingilizcen için en hayırlısı :) kpds 'den 80 almışım, bugun öğrendim :KK51: Chess'e de havamı böylece atmış olayım. şaka şaka, kpds ölçücü bir sınav değil.:KK37:
oyyyy
atayım kendimi bi yerden:26:

X