ay ben bayılrım yaaa :))
bunu gördüm çocuk olasım geldii.
onlaer seni seçsin güzelin seçen değil seçilen ol bekle sen kısmetini vardır bir yerlerde saklanıyordur ceeee yapacak sanaa..
Zatenn yılbaşı bombasını senden bekliyorum da sükutu hayale uğramayalım yaa.. Bir de tam evlenme teklifi ediyormuş adam sen haa ne dedin dur kızlara haber veriyorum diyormuşsun yüzüğü görünce teklifi duymaya gerk yok hemen bize haber çakıyorsunn
ohoo canım sen dünya üzerinde yaşamayan henüz üretilmemiş bir canlı istiyorsunn.. Benimki azcık ucundan uyuyor görümcem yok, üni mezunu, selvi boylu, görümcem yok ama kaynanam var ama kat yat bot yok. Başka defoları var önemsiz yani ben kapmışım demek ki tühhh dermişimmm.. Sen daha iyilerine layıksın canımm bulursan şaşırmam böyle birini. Şaka bir yana bir soğanı paylaşın adam gibi olsun ama.
var mı öyle bir adam varrr varr valla çevremdee ben ütüyü tercih ederdim ama ütü yapsın. Ama bulmadım öyle birini. Eşimin elinden bişicik gelmez çok güzel iltifat eder alışveriş yapar kandırır beni yine herşeyi yapan ben oysa bir ütü birkaç çeşit yemek yapsa iltidat etmese de olurr.
biraz daha küçülünde annenizin karnına girin barii çocuklarla bir doğacakmışsın zati nerdeysee..
ayy süperrrr