Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

ayyy kızlar kafa dengı mıyım bu gecenın sozu benım ıcın gelsın ıst a sevgıler bende acı hatıralar bıraksada

kılo depresyon baska konu bulsak?

al işte gine unutuldum ben depresyona girmeyimde kimler girsin vay benim halimeeeee

Tercihlerim arasına Türk dili ve edebiyatı bölümü yazmayı düşünüyorum ancak mesleğin getirisi nedir formasyon olabiliyor mu vs. net bilgi bulmaya çalışıyorum bende

meslegımı sevıyorum bir daha dunyaya gelsem yıne edebıyat okurdum sanırım

formasyonu biz sans eseri aldık ama artık kolay degıl işte ortalama falan isteniyor okul bitince veriyorlar bir de.

yıne de hayatın ne getırecegı bilinmez bakarsın ileride edebiyat rövanşta olur ama bılmıyoruz ki

Son düzenleyen: Moderatör:

Ne güzel mesleğini seviyor olman. Umarım ben de en kısa zamanda kafamda net birşey oturtmuş olurum. Yoksa şansa ne gelirse olacak sonuç :44:

bencede canım okumak için bosuna yırtınmısız diplomalı işsizler :)

bencedeeeeee sekerım ıs guc sahıbı olmadan olursem herıfe dıcem ıssız gucsuz unıversıtelı oldu dıye yadırcam

kız yok yanlısın var kızlar cogunlukta ve 7 kıza bir erkek düsüyür sanırım yani öyle bir şeydi.

benim erkegim var da evlenmek sorun

yok canım yanılıyorsunnn :) erkekler cokmusss son zamanlarda kım dogursa erkek zaten yıter yaaaa

aslında havalı durmuyor da degıl yani :) diplomalı işsizler sözü :))

duurr seker orda hanı alkol ıcın dıyorlar ya sısede durdugu gıbı durmuyor dıye bu lafta hıccc yazıda durdugu gıbı durmuyor (( atanmak lazımm

al işte gine unutuldum ben depresyona girmeyimde kimler girsin vay benim halimeeeee

ayyy anam ılgı mı beklıyon ılgılencen bırılerıyle ne alaka dımı yanı sohbetlesıyoruz ordan burdan sen dk ılacını bırak baska yollar dene evlımısın bakem cocuk ıstemıyorsan korunmanın baska yolları var hap dısında onları kullan evlı degılsen zaten baska adet duzenleyıcı bıtkısel ılaclar var co faydasını gorursun

Kızlar ben musade istesem olur mu ? Sabah 10:30 da önemli bir görüşmem var ve erken kalkıp duş alıcam saçımı yapıcam falan.

Ne güzel mesleğini seviyor olman. Umarım ben de en kısa zamanda kafamda net birşey oturtmuş olurum. Yoksa şansa ne gelirse olacak sonuç :44:

vallahi hangi bölümün önü acıksa ona git dıyecegım ama bugun acık yarın kapalı oluyor

net bir şey söylemeyı cok isterdim işte malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…