Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

bilmyorum kuzum ya eve kapattım kendimi canım hiç bişey yapmak istemiyo bi yere gitmek istemiyo kilo aldım ondan sanırım :KK43:

o zaman hemeeenn napıyorsunnn yeme ısını bıraz kısıtlıyorsun beyazları bırakıp esmer fıstıklara gecıyorsun :KK66:

Ama birşeyler yapmazsan kilo almaya devam edeceksin ?

hep bişeyler ypıcam diyip yarıda bırakıyorum bitki çaylarım dolu ama sorarsan gunde bı bardak ıcıyorum evi spor salonuna çevirdim kondisyon bisikleti plates topu zayıflama korsesi ne desen var ama aklıma gelırse 20 dk belkı yapıyorum motıve etcek kımse yokkı evde ne guzel yazın yuruyus yapıyordum vermıstım ofs ofs:KK52:

o zaman hemeeenn napıyorsunnn yeme ısını bıraz kısıtlıyorsun beyazları bırakıp esmer fıstıklara gecıyorsun :KK66:

aslında yemekle aram hiç yok gibi bişi ama nalet olsun yasminmidir nedir ona başladım sözde en az yan etkisi olan dediler ama daha bı ay olmadı acayıp iştahımı açtı cnm yemek istemiyo ama bı bakıyorum buzdolabının onundeyım

hep bişeyler ypıcam diyip yarıda bırakıyorum bitki çaylarım dolu ama sorarsan gunde bı bardak ıcıyorum evi spor salonuna çevirdim kondisyon bisikleti plates topu zayıflama korsesi ne desen var ama aklıma gelırse 20 dk belkı yapıyorum motıve etcek kımse yokkı evde ne guzel yazın yuruyus yapıyordum vermıstım ofs ofs:KK52:
[/QUOTE]

Senin yanına arkadaş bulman lazım o halde. Ya da forumda beraberce kilo vermeye çalışan üyelerin bulunduğu topikler var. Oralara göz attın mı hiç?

Aynı sorun bende de var. Kilom çok değil aslında ama göbek biraz var. Yakında nişanım olacak ve ben sanki bir mucize bekliyormuşum gibi kılımı kıpırdatmıyorum. Benim de bir yerden acilen başlamam lazım :KK19:

haha :)

yeni kızcelerle tanısalım tatlım. ah ya benım dıger kızcelerım de olsaydı topıgın doldugunu gorselerdii:KK5:

kulaklarını cekıp getırecegım yarın buraya ama

hıc cekmıyosun hep cıl yavrusu gıbı dagılıyorlar uhhuuuu:KK43:(( :))

Ama birşeyler yapmazsan kilo almaya devam edeceksin ?

Doktora gidiyor musun peki bunun için?

hahahaha dr muu doktorları yesınler polıkıstıkım sekerım ben yanı hayat boyu boyle hormonlar bıoraz dengesız vsvsvs kılom var vermeye calısıyorum kılo verırsem bıraz duzelıyor neyse bakıyorum ıcabına :KK66:

allahım her gelen kilo aldım diyor yaaa:KK15:

ben niye alamıyorum pufff deli ettınız beniiiiiiii:KK1:

sende bızı delırtıyon sen al bız verelım anlasalım yahuu:) :KK52::KK52::KK51::KK53:

Senin yanına arkadaş bulman lazım o halde. Ya da forumda beraberce kilo vermeye çalışan üyelerin bulunduğu topikler var. Oralara göz attın mı hiç?

Aynı sorun bende de var. Kilom çok değil aslında ama göbek biraz var. Yakında nişanım olacak ve ben sanki bir mucize bekliyormuşum gibi kılımı kıpırdatmıyorum. Benim de bir yerden acilen başlamam lazım :KK19:
[/QUOTE]

aynen arkadas sart

cok derdım var cook nasıl egleneyım ben anca aglarım uzulurum:KK14:

Ne oldu ne derdin varr ?

hahahaha dr muu doktorları yesınler polıkıstıkım sekerım ben yanı hayat boyu boyle hormonlar bıoraz dengesız vsvsvs kılom var vermeye calısıyorum kılo verırsem bıraz duzelıyor neyse bakıyorum ıcabına :KK66:

Anladım canım. İnşallah çok sorun olmuyordur senin için.

Sen kimsin necisin peki bu arada?

aslında yemekle aram hiç yok gibi bişi ama nalet olsun yasminmidir nedir ona başladım sözde en az yan etkisi olan dediler ama daha bı ay olmadı acayıp iştahımı açtı cnm yemek istemiyo ama bı bakıyorum buzdolabının onundeyım

amannnnın hemen bırak ne ıcın kullanıyorsun korunmak ıcınmmı adetlerın duzenlı olsun dıye mı?

cok derdım var cook nasıl egleneyım ben anca aglarım uzulurum:KK14:

ohhooo deperıs depresıf gelıy9orlar soldan soldan aglamak yok gulmek var dıyoruz yaa bee:))) :KK52:

hıc cekmıyosun hep cıl yavrusu gıbı dagılıyorlar uhhuuuu:KK43:(( :))

sende bızı delırtıyon sen al bız verelım anlasalım yahuu:) :KK52::KK52::KK51::KK53:

:KK36:aynen yaaa bu kılolar bı banamı dusmann keske bende alamasanmmmmmm

sanırım baslıgı bir derdim var olarak degıstırmelıyız:KK1:

anlatın kızceler derdi olan gelsin cözüyoruz:KK76:

Ne oldu ne derdin varr ?

Anladım canım. İnşallah çok sorun olmuyordur senin için.

Sen kimsin necisin peki bu arada?

sorun oluyor amaaa etmıyorum sekerım ben kımmıyım necımıyım ın degılım cın degılım pekı ben neyım :) manyagın tekıyım ıste bacım nolsun ankaradan katılıyorum yarısmaya ıssız guclu evlı bırıyım :)

sanırım baslıgı bir derdim var olarak degıstırmelıyız:KK1:

anlatın kızceler derdi olan gelsin cözüyoruz:KK76:

Eveet :KK1:

sorun oluyor amaaa etmıyorum sekerım ben kımmıyım necımıyım ın degılım cın degılım pekı ben neyım :) manyagın tekıyım ıste bacım nolsun ankaradan katılıyorum yarısmaya ıssız guclu evlı bırıyım :)

Hahahaha :KK53:

MAnyağın teki değil de, biraz kafa dengi diyebiliriz sanırım :21:

Ben de İstanbul'dan Ankara'ya selam gönderiyorum o zaman :KK31:

Eveeet :KK17:

Şu şekilde yani, genellikle bana özel mesaj atıp, tanışıp dertlerini anlatanlar oluyor. Onun dışında hiç topiğe girip de tanışma faslı olmadı :KK31:

Branşın ne?

Ben de 21 yaşında a.ö yarıda bırakıp sınava giren, bu aralar da ek tercih koşturmacasına kapılan bir şahısım şuanlık :nazar:

edebiyat canım branşım.

insallah istedıgın kazanırsın ama bu devirde okumakta bos yani

kızz dunya genelınde erkekler cogunlukta yanı bıze 1,5 erkek dusuyormus falan :) senın 1,5 luk da yakınlarda ugrar merak etme :)

kız yok yanlısın var kızlar cogunlukta ve 7 kıza bir erkek düsüyür sanırım yani öyle bir şeydi.

benim erkegim var da evlenmek sorun :KK1:

X