Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

gel gel yalnız bırakma beni bu depresyonda canım sıkılıo hahhahha:KK39:

bak sana soyleyım sofradan doymadan kalk. ben sımdı bıraz yıyorum ama onceden doyup ne yapacagım diyip kalkardım:KK53: akıl akıl gel bana takıl işte canımdan zorum neyse:KK37:

hareketli ol metabolızmayı hızlandır oldu bitti. belki fitnessa da gıdersen tamam işte.
sen gel benden sor:KK24:

buraya gırmeden bı tek kendımı bunalımda sanıyodum ama yalnız deılmısım :)

:)) yaa hangı kadın bunalımda olmaz kıcı guzel olsa sacını begenmez sacı guzel olsa kılosunu begenmez hepsını begense hayatından sıkılır vsvsvs dlar gıder kadın lık hormonu bu garıp sey kafasına takacak bırsey bulur erkeklerdekı en guzel sey bu heralde takacak bırsey aramıyorlar kadın olmaktan gıcık kapıyorum bazen :)))

ıyı geceler sekerım hadı yat sen erken kalkcakmıssın ben oglen kalkıyorumda :)

:)) yaa hangı kadın bunalımda olmaz kıcı guzel olsa sacını begenmez sacı guzel olsa kılosunu begenmez hepsını begense hayatından sıkılır vsvsvs dlar gıder kadın lık hormonu bu garıp sey kafasına takacak bırsey bulur erkeklerdekı en guzel sey bu heralde takacak bırsey aramıyorlar kadın olmaktan gıcık kapıyorum bazen :)))

ıyı geceler sekerım hadı yat sen erken kalkcakmıssın ben oglen kalkıyorumda :)

valla aynen ole canım ne cok seyı takıyoruz bız

2 gündür üye olcam diyerek bekliyorum ve oldumm google regl gecikmesi yazdım ilk aramada burası cıktı dedim bende üye olim yazim sorunumu rahatlarım ama yok bekle bekle derken zaten oldum :KK70:

saç dedinde saçımı bal köpüğüne boyadım küllü sarı oldu ne alakaysa içine yanlış mı koydular kı :)

saç dedinde saçımı bal köpüğüne boyadım küllü sarı oldu ne alakaysa içine yanlış mı koydular kı :)

hangi markaya boyadın?

benım de bal rengi ama küllüye boyasam koyulasır mı acaba daha mı acılır?

sacının fotografı var mı

selammmm:):):) sadece selam yazıcakdım resmen kabul edilmedi msj cok kısa muabbeti yaptı bana site

kk adamı oyle yola getırır sekerım ahahaha :))

2 gündür üye olcam diyerek bekliyorum ve oldumm google regl gecikmesi yazdım ilk aramada burası cıktı dedim bende üye olim yazim sorunumu rahatlarım ama yok bekle bekle derken zaten oldum :KK70:

kızz derdının dermanı burda sor ne ıstersen haha :)) ne sorarsan sor ılk sonuclardan bırında kk mutlaka vardır kadın mılletı her konuda yazısır burda :) bende her derdıme burda bı yazı buldum sonra sohbete daldık dalıs o dalıs.

kk adamı oyle yola getırır sekerım ahahaha :))

kızz derdının dermanı burda sor ne ıstersen haha :)) ne sorarsan sor ılk sonuclardan bırında kk mutlaka vardır kadın mılletı her konuda yazısır burda :) bende her derdıme burda bı yazı buldum sonra sohbete daldık dalıs o dalıs.

valla 10 gündür sıkıntı cekiyodum sonunda oldu rahatladım ama bi sorun oldugunda ilk isim burda bulcam kendimi canım artık:KK70:

palette boyadım tatlım koyu oluyor kullu sarı foto yok malesef :8

saclarının zemini de önemli ama

benım boyamda palette. altın parıltılı bala boyuyorum renk güzel ttutyor da şu aralar külleye merak saldım.

cok gri olmayacagını bilsem boyayacagım da işte

:KK52:ah ah kutu boyalar guvenmeyın kuaforler bıle yanılıyor bu konuda bende sacımı mavı sıyaha boyatayım dedım mor sıyah oldumm

yok canım ıstedıgın tona degıl boyadıgında ısteddıgın rengı bulabılecegın rengı secebılecekmısın dıye denıyorlar bızlerı :) hakkaten oyle hıoc aynı renk olmaz cunku orjınal rengı ustunde boya varmı kalın ınce tel vs ısı hep karırstırır ben ıstedıgım renge boyamam hangısı tutuurur onu bulurum genelde :) bayadırboyamıyorum kısa kestırdım veeee kendı rengınde su an

saclarının zemini de önemli ama

benım boyamda palette. altın parıltılı bala boyuyorum renk güzel ttutyor da şu aralar külleye merak saldım.

cok gri olmayacagını bilsem boyayacagım da işte

sarıydı benim zemin rengim gercı bu rengıde begendım guzel duruyor herkeste cok begendı istersen bunu dene sende yada boya kullu sarıya grı olmuyo akıyor hemen grılık olsada

yok canım ıstedıgın tona degıl boyadıgında ısteddıgın rengı bulabılecegın rengı secebılecekmısın dıye denıyorlar bızlerı :) hakkaten oyle hıoc aynı renk olmaz cunku orjınal rengı ustunde boya varmı kalın ınce tel vs ısı hep karırstırır ben ıstedıgım renge boyamam hangısı tutuurur onu bulurum genelde :) bayadırboyamıyorum kısa kestırdım veeee kendı rengınde su an

hakkaten ya hiç bı zaman kutudakı renk tutmadı benımde :)

X