Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

sarıydı benim zemin rengim gercı bu rengıde begendım guzel duruyor herkeste cok begendı istersen bunu dene sende yada boya kullu sarıya grı olmuyo akıyor hemen grılık olsada

oldum olası sarısınlıgı sevıyorum koyulasmasını da ıstemıyorum. ama bakalım bir

hatunlar sıze doyun olmaz yıterr garıııı gunessel, maya37, rrozz, sevdicegim hepınıze ve seyır mahalınde olan herkese ıyı geceler dılıyorum.....:13:

benim de kutudaki renk olmadı ama bal rengini mesela bildigin sarı olarak gostermısler. boyadıgımda tam bal oldu ama benim.

maya benım su an ki sacım senın avatarın renginde belki biraz daha acıgıdır

supermıs o zaman bende bal rengı olsun ıstemıstım bambaşka oldu bı dahakıne senın boyadan denerım belkı bende

benım boya bayagı acıyor sacı ben de sasırmıstım ilk hatta memnunum da bakalım degıstırırım belki.
kız gunessel pamuk ne yapıyorsunuz?

kızlar ben de musadenzle kacayım artık yoksa oglen 12 ye kadar yolu oluyor uykumun

iyi geceler sizlereee:96: :87:

iyi geceler ne kadar benım adımı yazmasan da dermişiim

canım asagıda lıstelenen zıyaretcı lıstesını kopyalamıstım sonra farkettım senın adın yoktu demekkı o arada baska sayfadaydın farkettım duzenleme panelını kullanmaya calıstım netbookun sarjı bıttı ızn vermedı yanı :) vallaa sabah 5 ı gecmıstı uyudugumda 14:30 da ancak kalkabıldım yapmamak lazım bunuuu yarın lazere gıdıyorum arkadas randevu almıs erken kalkarım 13 de almıs randevuyu kahvaltı yuruyerek gıderız heralde falan derken erken kalkarım yanı erken yatmalıyım bugun :)

selam kızlar bu akşam kimsecikler yok :) özet geçeyim ünv.ile ilgili biraz biraz alıştım cuma günü memlekete döndüm sevdicek aldı beni memlekete geldiğimde ilk rezilliğimide yaptım :) bugünde sevdicekleydim yarın Allah Kerim ve ünv.yollarına yine düşücem :)

kızçelerim özledim hepinizi..inanılmaz yoğun çalışıyorum,çok şükür herşey yolunda,sizler nasılsınız?
reptomim işe başladınmı?neye karar verdin,sevdimama ünv gitmişssin hadi hayırlı uğurlu olsun bakalım...hepinizi öpüorummmmmmmmmmm

durumaya bız de seni özledık bıraz ugra buralara ortagım olmuyor boyle

işe de baslamaıdım kuzum evde hazırlanayım dıyorum sonra olmazsa caresıne bakarım ınsallah senın iş güc nasıl gıdıyor?

özel okul zordur derler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…