- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
-
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
- #1.941
sarıydı benim zemin rengim gercı bu rengıde begendım guzel duruyor herkeste cok begendı istersen bunu dene sende yada boya kullu sarıya grı olmuyo akıyor hemen grılık olsada
oldum olası sarısınlıgı sevıyorum koyulasmasını da ıstemıyorum. ama bakalım bir
hatunlar sıze doyun olmaz yıterr garıııı gunessel, maya37, rrozz, sevdicegim hepınıze ve seyır mahalınde olan herkese ıyı geceler dılıyorum.....:13:
yok canım ıstedıgın tona degıl boyadıgında ısteddıgın rengı bulabılecegın rengı secebılecekmısın dıye denıyorlar bızlerı :) hakkaten oyle hıoc aynı renk olmaz cunku orjınal rengı ustunde boya varmı kalın ınce tel vs ısı hep karırstırır ben ıstedıgım renge boyamam hangısı tutuurur onu bulurum genelde :) bayadırboyamıyorum kısa kestırdım veeee kendı rengınde su an
hatunlar sıze doyun olmaz yıterr garıııı gunessel, maya37, rrozz, sevdicegim hepınıze ve seyır mahalınde olan herkese ıyı geceler dılıyorum.....:13:
maya benım su an ki sacım senın avatarın renginde belki biraz daha acıgıdır
iyi geceler cnm tatlı tatlı ruyalarhatunlar sıze doyun olmaz yıterr garıııı gunessel, maya37, rrozz, sevdicegim hepınıze ve seyır mahalınde olan herkese ıyı geceler dılıyorum.....:13:
supermıs o zaman bende bal rengı olsun ıstemıstım bambaşka oldu bı dahakıne senın boyadan denerım belkı bende
bende cıkıyorum kızlar optum hepınızı iyi gecelerr
benım boya bayagı acıyor sacı ben de sasırmıstım ilk hatta memnunum da bakalım degıstırırım belki.
kız gunessel pamuk ne yapıyorsunuz?
iyi geceler ne kadar benım adımı yazmasan da dermişiim