- 11 Mayıs 2011
- 3.778
- 4.221
-
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
- #1.881
bilmyorum kuzum ya eve kapattım kendimi canım hiç bişey yapmak istemiyo bi yere gitmek istemiyo kilo aldım ondan sanırım
Ama birşeyler yapmazsan kilo almaya devam edeceksin ?
hep bişeyler ypıcam diyip yarıda bırakıyorum bitki çaylarım dolu ama sorarsan gunde bı bardak ıcıyorum evi spor salonuna çevirdim kondisyon bisikleti plates topu zayıflama korsesi ne desen var ama aklıma gelırse 20 dk belkı yapıyorum motıve etcek kımse yokkı evde ne guzel yazın yuruyus yapıyordum vermıstım ofs ofs
o zaman hemeeenn napıyorsunnn yeme ısını bıraz kısıtlıyorsun beyazları bırakıp esmer fıstıklara gecıyorsun
haha :)
yeni kızcelerle tanısalım tatlım. ah ya benım dıger kızcelerım de olsaydı topıgın doldugunu gorselerdii
kulaklarını cekıp getırecegım yarın buraya ama
Ama birşeyler yapmazsan kilo almaya devam edeceksin ?
Doktora gidiyor musun peki bunun için?
allahım her gelen kilo aldım diyor yaaa
ben niye alamıyorum pufff deli ettınız beniiiiiiii
hep bişeyler ypıcam diyip yarıda bırakıyorum bitki çaylarım dolu ama sorarsan gunde bı bardak ıcıyorum evi spor salonuna çevirdim kondisyon bisikleti plates topu zayıflama korsesi ne desen var ama aklıma gelırse 20 dk belkı yapıyorum motıve etcek kımse yokkı evde ne guzel yazın yuruyus yapıyordum vermıstım ofs ofs
cok derdım var cook nasıl egleneyım ben anca aglarım uzulurum
aslında yemekle aram hiç yok gibi bişi ama nalet olsun yasminmidir nedir ona başladım sözde en az yan etkisi olan dediler ama daha bı ay olmadı acayıp iştahımı açtı cnm yemek istemiyo ama bı bakıyorum buzdolabının onundeyım
cok derdım var cook nasıl egleneyım ben anca aglarım uzulurum
hıc cekmıyosun hep cıl yavrusu gıbı dagılıyorlar uhhuuuu(( :))
hahahaha dr muu doktorları yesınler polıkıstıkım sekerım ben yanı hayat boyu boyle hormonlar bıoraz dengesız vsvsvs kılom var vermeye calısıyorum kılo verırsem bıraz duzelıyor neyse bakıyorum ıcabına
sende bızı delırtıyon sen al bız verelım anlasalım yahuu:)
Ne oldu ne derdin varr ?
Anladım canım. İnşallah çok sorun olmuyordur senin için.
Sen kimsin necisin peki bu arada?
amannnnın hemen bırak ne ıcın kullanıyorsun korunmak ıcınmmı adetlerın duzenlı olsun dıye mı?
her ikiside bırakıncada daha cok denge bozulur dıolar
sorun oluyor amaaa etmıyorum sekerım ben kımmıyım necımıyım ın degılım cın degılım pekı ben neyım :) manyagın tekıyım ıste bacım nolsun ankaradan katılıyorum yarısmaya ıssız guclu evlı bırıyım :)
sanırım baslıgı bir derdim var olarak degıstırmelıyız
anlatın kızceler derdi olan gelsin cözüyoruz
sorun oluyor amaaa etmıyorum sekerım ben kımmıyım necımıyım ın degılım cın degılım pekı ben neyım :) manyagın tekıyım ıste bacım nolsun ankaradan katılıyorum yarısmaya ıssız guclu evlı bırıyım :)
Eveeet
Şu şekilde yani, genellikle bana özel mesaj atıp, tanışıp dertlerini anlatanlar oluyor. Onun dışında hiç topiğe girip de tanışma faslı olmadı
Branşın ne?
Ben de 21 yaşında a.ö yarıda bırakıp sınava giren, bu aralar da ek tercih koşturmacasına kapılan bir şahısım şuanlık
ah şu evlenmekk
kızz dunya genelınde erkekler cogunlukta yanı bıze 1,5 erkek dusuyormus falan :) senın 1,5 luk da yakınlarda ugrar merak etme :)
edebiyat canım branşım.
insallah istedıgın kazanırsın ama bu devirde okumakta bos yani