Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.403
11.081
Kızlaarr benim gibi dertler topiğinde dert okumaktan gerim gerim gerilmiş herkes,gelin muhabbet edelim.
Sallayalım,saçmalayalım,şarkı söyleyelimm

Hayat bize güzel olsun
Bekliyorum herkesii

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım yaa çok hayal kırıklığına uğradım sorma
beklediğim netlere göre olmadı.
bi ihtimal taban puan düşerse belki
yaş oldu 25 kurtulamadım bu illetten
branş neydi senin?

işsiz bır edebıyat ogretmenıyım.
senın neydı

Doktorda olabilirmiyim herzaman hayal ettigim bi replik
acilin acilin ben doktorumm
gozlerim yassrdi gece gece istedigim kisi veya istedigim meslek sahibi olabiliyorum artik yuppiiiiiiiiii :')

Doktorda olabilirmiyim herzaman hayal ettigim bi replik
acilin acilin ben doktorumm
gozlerim yassrdi gece gece istedigim kisi veya istedigim meslek sahibi olabiliyorum artik yuppiiiiiiiiii :')

ol tabi doktordan neyın eksık tatlım. bari hayalımızde ıstedıgımz yerde olalım dımı

reptomim durumaya dertli ogretmen adaylari sevgi pitirciklari bende ogreymen olmak istiyorumm aciktan okuyup ama ben daha coook yolun basindayim aciktan liseyi bitiricem sonra uni bu eylulde kayit olcam daha falan filan ama nedemisler azimle s...n mermeri bile delermisss durmak yok calmaya devam pardon yoola devaaaaam

hahaha agzın bal yesin haydı ınsallah ama pek tavsıye etmıyorum malum kpss derdı. sen bence doktorda karar kıl

36 yasında okulu bitirp öğretmenlik yapanları gördükten sonra herşey olur diyorum,durma yola devam et pes etme canım
sonra sende bizimle kpss topiklerine katıl

benimde resim canım,2 yıldır ücretli çalşıyorum

ben ucretlıye yetecek puan bıle alamadım. neyse ya vallahi cok canım sıkılıyor
ha bır de umarım bu topık kapanmaz tatlım
ben de aylar once acmıstım ama bır sure sonra kımse gelmedı nedense. ortamı ıyı ayakta tutmak gerekıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…