-
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
- #1.841
yalnız pazar günü görüştüm sevdicekle dün deli gibi özledim ayrı şehir kavramı bile farklı özletiyormuş :) mesaj atmadan aramadan duramıyoruz 2.gün özlemden bugün gidecektim yanına :) ama gelme dedi sebep de annesi kıza sürekli gel deme alışsın hep gelip giderse alışamaz okuyamaz daha zor olur demiş biliyorlar tabi hemen atlayıp gideceğimi :)alısırsın kuzu merak etme. 1.5 ay sonra sınavlarında baslar derken seneyı bıtıtrırsın
bana kalsa ben acemilerin yannda olmak isterdim ama böyle bana iyilikleri olurmuş yok ya kasılıyorum böyleyken en az 2 senedir yurttalar beraberler ben kaldım bön bön
bakalım cuma günü almaya gelecek beni :) ama zaman geçmiyorhayırlısı olsun bız de ayrıyız gorusemıyoruz okul bıttıkten sonra ama alısıyor ınsan bır sure sonra
yurt dolu ben nasıl bulcam değişmek isteyeniözel yurt heralde ıstersen odanı degıstırırler bırkac arkada sedın yurttan ondan sonra odanı degıstırmelerını ıstee bence.
yurt dolu ben nasıl bulcam değişmek isteyeni
onlar kayıtlı olup gelmeyenlerin yatağı boş :)kızz odada 2 kısılık bos yer var dedın yaa ondan dıger odalardada vardır dedıydım :)
ayyy bende geldım hıcbı yerde hayat yok sıkıldımmmm beeeeee:) canım puzzle yapmak ıstemıyor uyumak ıstemıyor mıdem bulanıyor tv sıkıcı offf bee
Aynı duyguları besliyoruzz
umarsızca forumları takip ediyorum ayrıca benım de mıdem bulanıyor puff
neyse tuhaf giris oldu hosgelmıssnız kızlar:)
nedense hic lazer düsünmüyorum
ama ilerde belki olabilir.
dıkkat et yıne cılt kanserı (allah korusun ) falan yapar dıyor bazıları
guvenlı yere yaptırmak gerek. bazı yerlerın kampanyası var sectıgın 3 bolgeyı yaptırıyorsun falan ama pek bilgim yok acıkcası
kızlar aranızda lazere gıden varmı ben yarın yada cumartesı bıyıkla kıbarcası dudak ustu ıle baslıcam artık alsamda beyaz olmuyor bıyıklıyım yanı sureklı herıfle yarısacak hale geldım
Pardon kızlar oje sürüyordum, malum kırmızı renk itina istiyor
Hoşbulduuukkkkkk