- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
- #1.901
bencede canım okumak için bosuna yırtınmısız diplomalı işsizler :)
aslında havalı durmuyor da degıl yani :) diplomalı işsizler sözü :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy kızlar kafa dengı mıyım bu gecenın sozu benım ıcın gelsın ıst a sevgıler bende acı hatıralar bıraksada
kılo depresyon baska konu bulsak?
al işte gine unutuldum ben depresyona girmeyimde kimler girsin vay benim halimeeeee
Tercihlerim arasına Türk dili ve edebiyatı bölümü yazmayı düşünüyorum ancak mesleğin getirisi nedir formasyon olabiliyor mu vs. net bilgi bulmaya çalışıyorum bende
al işte gine unutuldum ben depresyona girmeyimde kimler girsin vay benim halimeeeee
meslegımı sevıyorum bir daha dunyaya gelsem yıne edebıyat okurdum sanırım
formasyonu biz sans eseri aldık ama artık kolay degıl işte ortalama falan isteniyor okul bitince veriyorlar bir de.
yıne de hayatın ne getırecegı bilinmez bakarsın ileride edebiyat rövanşta olur ama bılmıyoruz ki
bencede canım üstümüze yapıstı cok şık duruyor :)
güzelim unutulmadın da kilo olayına girersek ben depresyona giriyorum o yuzden birazcık uzak kaldım konudan nacizane
kız yok yanlısın var kızlar cogunlukta ve 7 kıza bir erkek düsüyür sanırım yani öyle bir şeydi.
benim erkegim var da evlenmek sorun
Ne güzel mesleğini seviyor olman. Umarım ben de en kısa zamanda kafamda net birşey oturtmuş olurum. Yoksa şansa ne gelirse olacak sonuç :44:
Kızlar ben musade istesem olur mu ? Sabah 10:30 da önemli bir görüşmem var ve erken kalkıp duş alıcam saçımı yapıcam falan.
Kızlar ben musade istesem olur mu ? Sabah 10:30 da önemli bir görüşmem var ve erken kalkıp duş alıcam saçımı yapıcam falan.
iyi geceler canım