Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

oooo ben acayım yolunuzu ben deneyeyım sızde denersınız :)

kızzz kasını basını emanet etmeden olmaz dr a da mı emanet edemıyon esas korkman gerekenler dr lar benc e :))

bende bıyıkla baslıcam ama atanabılırsem devamını getırırım ınsallah dıyorum

ben seni nerden hatırlıyorum canım yaa?

hangı topıcte karsılasmıstık acaba:44:

Bende resimden hatırlamaya çalıştım ama olmadı :KK31:

Genelde bir derdim var bölümündeyim. Kimi üyeler sağ olsun sever, kimi üyeler cevaplarımdan ötürü nefret eder. Azıcık tuzlu yazarım. Belki denk gelmişizdir :nazar:

kızzz kasını basını emanet etmeden olmaz dr a da mı emanet edemıyon esas korkman gerekenler dr lar benc e :))

vallahi bir tek dişimi emnet etmıstım:KK1:

cekmişti ama cenemı de beraber cekti sanki:KK36:

Başladıktan sonra yorumlarını yazarsın ona göre belki cesaret alabilirim :KK1:

Bende resimden hatırlamaya çalıştım ama olmadı :KK31:

Genelde bir derdim var bölümündeyim. Kimi üyeler sağ olsun sever, kimi üyeler cevaplarımdan ötürü nefret eder. Azıcık tuzlu yazarım. Belki denk gelmişizdir :nazar:

kkda dostta var düşman da :)

vallahi hatırlayamadım ama avatarını bılıyorum hatta narsıst yazın ilgimi cekmıstı ta o zamanlar .
neyse tanısalım guzelleselım:KK8:

slm kızlar bende geldim nasılsınız bakalım gececiler)=:KK9:

Hoşgeldiin, iyi demek adettendir , sen nasılsınn :KK31:

kkda dostta var düşman da :)

vallahi hatırlayamadım ama avatarını bılıyorum hatta narsıst yazın ilgimi cekmıstı ta o zamanlar .
neyse tanısalım guzelleselım:KK8:

Öyle mii . :)

Tamam tanışalım o zaman. Heyecan yaptım ilk defa topikte birisi ile tanışıyorum :KK31:

vallahi bir tek dişimi emnet etmıstım:KK1:

cekmişti ama cenemı de beraber cekti sanki:KK36:

bende hıcc sevmem dıscı ama yakında ugradım sukur bısıy yok ama temızlenmesı gerektı ılk defa ve bırde curuk baslangıcı varmıss yokka artık dedım dıslerımı fırcalarım ama arada ıhmal edıyordum etmemeye calısıyorum artık :KK66: ben dr a sık gıderım cok hap ıerım erken gıderım ben herhall:KK66:

[
FONT=Comic Sans MS]Başladıktan sonra yorumlarını yazarsın ona göre belki cesaret alabilirim :KK1:[/FONT]

ne demekkkk yorumlarım benımkıler cıllop gıbı olmaz cıkmayanlar var ama dısarı kafamı cıkartsamıyorum kıllardan kaldım evde ondan erken baslıcam araseansta gıder dıgerlerıde :KK66:

slm kızlar bende geldim nasılsınız bakalım gececiler)=:KK9:

hosgeldınnn gece bekcılerıyız gel takıl

Hoşgeldiin, iyi demek adettendir , sen nasılsınn :KK31:

Öyle mii . :)

Tamam tanışalım o zaman. Heyecan yaptım ilk defa topikte birisi ile tanışıyorum :KK31:

nasıl yani ciddi olamazsın :)

kız nasıl tanısmadın hiç? eh madem ilkler iyididr:KK31:

23 yasındayım işsiz bir ögretmenim sen ?

ne demekkkk yorumlarım benımkıler cıllop gıbı olmaz cıkmayanlar var ama dısarı kafamı cıkartsamıyorum kıllardan kaldım evde ondan erken baslıcam araseansta gıder dıgerlerıde :KK66:

Neden o kadar fazla ki ?

hosbulduk cnm ya ben depresyona gırdım bırı benı cıkarsın burdan imdaat:)

depresyonlarını ayakkabı gıbı dıarda cıkarın kızlar klavyenın dısında :KK76::KK76: danss dansss :))
vay tanısan tanısana benı-lede tanısın benıde sevın benode oksayın :KK37::KK17::KK4::KK25::KK24::KK24::KK52::KK52::KK52::KK52:

nasıl yani ciddi olamazsın :)

kız nasıl tanısmadın hiç? eh madem ilkler iyididr:KK31:

23 yasındayım işsiz bir ögretmenim sen ?

Eveeet :KK17:

Şu şekilde yani, genellikle bana özel mesaj atıp, tanışıp dertlerini anlatanlar oluyor. Onun dışında hiç topiğe girip de tanışma faslı olmadı :KK31:

Branşın ne?

Ben de 21 yaşında a.ö yarıda bırakıp sınava giren, bu aralar da ek tercih koşturmacasına kapılan bir şahısım şuanlık :nazar:

depresyonlarını ayakkabı gıbı dıarda cıkarın kızlar klavyenın dısında :KK76::KK76: danss dansss :))
vay tanısan tanısana benı-lede tanısın benıde sevın benode oksayın :KK37::KK17::KK4::KK25::KK24::KK24::KK52::KK52::KK52::KK52:

haha :)

yeni kızcelerle tanısalım tatlım. ah ya benım dıger kızcelerım de olsaydı topıgın doldugunu gorselerdii:KK5:

kulaklarını cekıp getırecegım yarın buraya ama

X