Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

safiş ben yatıyorum canım ıyı geceler. bu saaatlerde uyuyunca oglen 12 dee zor kalkıyorum yaa
alıstırmam lazım kendımı erkekn uyumaya artık ama ne zaman:26:

hadi gözün aydın nasıl gıdıyor odan arkadasların yatagın yurdun yemekhanen :)) anlat bakalımmm
yatağım güzel odamıda sevdim arkadaşlarım hep büyük sınıf babamın arkadaşı acemi olmasın diye büyüklerin yanına yerleştirdi beni :) yemekhanem güzel yemekler lezzetli böyle :) ilk defa bugün derse girdim 2 arkadaş edindim okadar :)

ay cnmmmm hadi bakalım
izlenimlerini yaz buratya girdikce denk gelmesek bile girdikce cevap yazarız birbirimizden irtibatsız kalmayız
aslında dün akşam girmek istedim ama net yoktu bugün girebildim :) dün sınıfımı bulamadım sorduğum kişide yabancıymış bende döndüm yurda yerleştirdiklerimin yerini değiştirdim :) alışıyorum yavaş yavaş :)

yatağım güzel odamıda sevdim arkadaşlarım hep büyük sınıf babamın arkadaşı acemi olmasın diye büyüklerin yanına yerleştirdi beni :) yemekhanem güzel yemekler lezzetli böyle :) ilk defa bugün derse girdim 2 arkadaş edindim okadar :)

:)) kızz en buyuk eglenceyı kacırmıssın ama hepınız yenı olunca tadı olur yoksaa tadı olmazkı o odanın :) ayyy odamdakı ılk gunlerım geldı aklıma ne gunlerdı beee cok eglenırdık hepımızın kafası vucudunun bır karıs ustunde :))

:)) kızz en buyuk eglenceyı kacırmıssın ama hepınız yenı olunca tadı olur yoksaa tadı olmazkı o odanın :) ayyy odamdakı ılk gunlerım geldı aklıma ne gunlerdı beee cok eglenırdık hepımızın kafası vucudunun bır karıs ustunde :))
bana kalsa ben acemilerin yannda olmak isterdim ama böyle bana iyilikleri olurmuş yok ya kasılıyorum böyleyken en az 2 senedir yurttalar beraberler ben kaldım bön bön

alısırsın kuzu merak etme. 1.5 ay sonra sınavlarında baslar derken seneyı bıtıtrırsın :KK34:

X