Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

benım de 2.500 olmus mesajım. ne ara yazdım bu kadar mesaj yaa:))

safiş ben yatıyorum canım ıyı geceler. bu saaatlerde uyuyunca oglen 12 dee zor kalkıyorum yaa
alıstırmam lazım kendımı erkekn uyumaya artık ama ne zaman:26:

hadi gözün aydın nasıl gıdıyor odan arkadasların yatagın yurdun yemekhanen :)) anlat bakalımmm
yatağım güzel odamıda sevdim arkadaşlarım hep büyük sınıf babamın arkadaşı acemi olmasın diye büyüklerin yanına yerleştirdi beni :) yemekhanem güzel yemekler lezzetli böyle :) ilk defa bugün derse girdim 2 arkadaş edindim okadar :)

ay cnmmmm hadi bakalım
izlenimlerini yaz buratya girdikce denk gelmesek bile girdikce cevap yazarız birbirimizden irtibatsız kalmayız
aslında dün akşam girmek istedim ama net yoktu bugün girebildim :) dün sınıfımı bulamadım sorduğum kişide yabancıymış bende döndüm yurda yerleştirdiklerimin yerini değiştirdim :) alışıyorum yavaş yavaş :)

:)) kızz en buyuk eglenceyı kacırmıssın ama hepınız yenı olunca tadı olur yoksaa tadı olmazkı o odanın :) ayyy odamdakı ılk gunlerım geldı aklıma ne gunlerdı beee cok eglenırdık hepımızın kafası vucudunun bır karıs ustunde :))

bana kalsa ben acemilerin yannda olmak isterdim ama böyle bana iyilikleri olurmuş yok ya kasılıyorum böyleyken en az 2 senedir yurttalar beraberler ben kaldım bön bön

alısırsın kuzu merak etme. 1.5 ay sonra sınavlarında baslar derken seneyı bıtıtrırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…