Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

evet bunu yurtta arkadasım yapardı :)

ya da yıne ılaca sarılayım ben ıc bı soguk algınlıgı ıcın yat bakalım sabaha demır gıbı olursun :)

yapsam keske basit seyler ama hasta olasım mı var ne deli miyim neyim hıc bakmadım kenndıme bugun oyle acıdı durdu

hiç sanmıyorum değiştireceğimi 5 senedir değiştirmediysem :)

canımcım hatırlarsın benı ınsallah bı zaman sonra kk da bı abla vardı demıstı dersın hayatın cok degısecek henuz farkında degılsın neyse yasadıkca ogreneceksın hepımız gıbı kac 5 senelıkler gorduk kazın ayagı oyle olmuyorrrr ıste neyse ben ne desem bosss

evet sız tuyo verın ben sıkılırsam yataktan gelırım yıne :) herıfı uyutam bakarız

Canım yanlış anlama ama her giden yenisiyle değiştirir fikri herkeste geçerli diye düşünüyosan yanılıyosun İiy geceler :)

yooooo yanlıs anlasılmasın :) ben dusunmuyordum lakın gorduklerım bana oyle oldugunu ogrettı hepsı bu canımcım yurtta kaldım 1 sene dogal olarak cevrem coktu 1 sene sonra eve cıktım 4 kısıydık onlarında cevresını say bunca ınsandan en son cok az kısı kaldı elımde ıse yaramazları elerkende cok sey ogrendım garıp ınsalarlada tanıstım 2 kısıyı yurutende bırı eskı bırı yenı yaz tatılındede vakıt gecırecek adam lazım dıyenıde neyse amaaannn kızlar neyıme kııı bacım yasayarak ogrenmek en uzelı sooooo goodddddddd:)

HAYDIN SON KEZ SIMDILIK IYI GECELERRR....

aynen canım bız demmirbaşlar:) bır topık bulalım da konusalım canım

Pastil aldım boğazım için
Yattım bir yandan bir yandan yarının programını yapıyorum ama bu gidişle geç kalkacağım için program biraz yavan olacak
Kız belki başlığımı gormussunuzdur muhabbet olsun diye diyeyim benim eve kertenkele giriyor bu ara çok mağdurum

Son düzenleme:
gördum kuzum baslıgını hep bakayım dedım de nasip olmadı nereden gırıyor kı kız oyle. buyukler mı pkı

ya bılemıyorum ki ev mustakılse gırmıslerdır tabi.

bır de onlarla ugrasıyorsun ha:)

arastır bır netten falan belkı bır toz ya da onları engelleyenılac falan vardır.

bızde de hamam bocegı cıkıyor arada yaa korkuorum öldürmekte ıstemıyorum oyle yasıyoruz bırlıkte:))

Son düzenleyen: Moderatör:

Apartman aslında da haşerat çok oluyor bahçeden dolayı
Çiyan çok oluyordu of o daha beter
Nette baktım kkele haserati yiyip temizliyormus vardır hikmeti

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…