- 14 Ocak 2011
- 2.011
- 52
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
- #1.801
kızlaaarrr yarın sevgilime şarkı söyleyeceğim ama anlamlı olsun öneriler :)
Gelmedi aklima bir sey ozel bir srkiniz var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaaarrr yarın sevgilime şarkı söyleyeceğim ama anlamlı olsun öneriler :)
yok canım :/ hareketli şarkılardan da öneri verebilirsin yeter ki anlamlı olsun bir şeyler anlatsın :) ay benim bu iğrenç sesimin neyini beğeniyorsa tutturdu şarkı söyle diye telefonda bende dedim bari yarın buluşunca söyliyim zorla ikna ettim yarına çalışayım da ben yine söylememek için direnirim kaçışım yoksa da hazırlıklı olayım bir şarkıya :)Gelmedi aklima bir sey ozel bir srkiniz var mi
yok canım :/ hareketli şarkılardan da öneri verebilirsin yeter ki anlamlı olsun bir şeyler anlatsın :) ay benim bu iğrenç sesimin neyini beğeniyorsa tutturdu şarkı söyle diye telefonda bende dedim bari yarın buluşunca söyliyim zorla ikna ettim yarına çalışayım da ben yine söylememek için direnirim kaçışım yoksa da hazırlıklı olayım bir şarkıya :)
teşekkürler canımSezen aksu ben sende tutuklu kaldim
Anlamli
rezillik sayfasını okuyordum hiç isme bakmamışım kıs kıs gülüyorum şemsiye olayına bir baktım sen hemen geldim buraya gör beni :)
ah canım o gunu hıc unutamam zaten aldıgımız sütte patlamıstı :))))
Sacin bozulmamis ya tatlim
biraz bozulmustu tatlim[/QUOTE
Ama elinden geleni yapmissin braveheart dan daha fazla mucadele vermissin takdir etti
Hocanla konusman d cok koikti cok tatlisin
Ama elinden geleni yapmissin braveheart dan daha fazla mucadele vermissin takdir etti
vallahi öyle :)
ben kaçıyorum kızlar sabahtan beri gözümden uyku akıyor erken uyandım da :/
ah canım vallahi en cok okulda rezıl olmusumdur ben :))
mustakbel kocişle konusuodum da gecıktım bıraz:)
ah canım vallahi en cok okulda rezıl olmusumdur ben :))
mustakbel kocişle konusuodum da gecıktım bıraz:)
Okul geyiktir ya ne gunlermis dunya bize guzelmis
aynen canım ya ben gelene kadar yıne sen tek kalmıssın
aynen bugun ılgı cekıcı konu yok.kımı topıklerı okuyorum da bırınde mıllet ılk mesajda daha yuklenmıste yuklenmıs sanki kız kufretmıs gıbı ay vallahi delı edıyorlar benı yaa
sohbete degıl kavgaya gelmısler sanki.
kımınde sevıye zaten yerlerde