Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

alısırsın kuzu merak etme. 1.5 ay sonra sınavlarında baslar derken seneyı bıtıtrırsın :KK34:
yalnız pazar günü görüştüm sevdicekle dün deli gibi özledim ayrı şehir kavramı bile farklı özletiyormuş :) mesaj atmadan aramadan duramıyoruz 2.gün özlemden bugün gidecektim yanına :) ama gelme dedi sebep de annesi kıza sürekli gel deme alışsın hep gelip giderse alışamaz okuyamaz daha zor olur demiş biliyorlar tabi hemen atlayıp gideceğimi :)

hayırlısı olsun bız de ayrıyız gorusemıyoruz okul bıttıkten sonra ama alısıyor ınsan bır sure sonra:KK31:

bana kalsa ben acemilerin yannda olmak isterdim ama böyle bana iyilikleri olurmuş yok ya kasılıyorum böyleyken en az 2 senedir yurttalar beraberler ben kaldım bön bön

özel yurt heralde ıstersen odanı degıstırırler bırkac arkada sedın yurttan ondan sonra odanı degıstırmelerını ıstee bence.

ayyy bende geldım hıcbı yerde hayat yok sıkıldımmmm beeeeee:) canım puzzle yapmak ıstemıyor uyumak ıstemıyor mıdem bulanıyor tv sıkıcı offf bee:KK37:

umarsızca forumları takip ediyorum ayrıca benım de mıdem bulanıyor puff :KK43:

neyse tuhaf giris oldu hosgelmıssnız kızlar:):KK51:

kızlar aranızda lazere gıden varmı ben yarın yada cumartesı bıyıkla kıbarcası dudak ustu ıle baslıcam artık alsamda beyaz olmuyor bıyıklıyım yanı sureklı herıfle yarısacak hale geldım

nedense hic lazer düsünmüyorum

ama ilerde belki olabilir.

dıkkat et yıne cılt kanserı (allah korusun ) falan yapar dıyor bazıları
guvenlı yere yaptırmak gerek. bazı yerlerın kampanyası var sectıgın 3 bolgeyı yaptırıyorsun falan ama pek bilgim yok acıkcası

nedense hic lazer düsünmüyorum

ama ilerde belki olabilir.

dıkkat et yıne cılt kanserı (allah korusun ) falan yapar dıyor bazıları
guvenlı yere yaptırmak gerek. bazı yerlerın kampanyası var sectıgın 3 bolgeyı yaptırıyorsun falan ama pek bilgim yok acıkcası

ııyı bı yerde yaptırcam arkadasımında gıttıgı ır yer memnun o bayadır yaptırıyor 4 seansta bıttı bazı yerlerı agda cımbız falan yetmıyor artık mecbur napımm:KK43:

yap tabi canım sen bilirsin. bir de ben canımı baskalarının elıne pek emanet edemıyorum :KK1:

kıl tüyde olsa ne bıleyım

bır kere bile kaslarımı kuafore aldırmadım guvenemıyorum bozar dıye:KK1:

ama bazıları cok guzlel yapıyor gercekten:KK31:

X