Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

yok canım kısa bir süre olsa da yol çekilir mi her gün yurda başvurdum kyk ama olmadı okulun vakıf yurdu var ona başvurduk onun sonucunu bekliyorum olmadı özel ama illa yurt yani :)

Nasıl rahat edeceksen öyle tercih et tabi yurtta keyifli oluyor İllaki yerleşiyorsun yurtlara sıkılma yurt icin sakın açıkta kalmıyor kiZ ogrenciler

Son düzenleme:
Nasıl rahat edeceksen öyle tercih et tabi yurtta keyifli oluyor İllaki yerleşiyorsun yurtlara sikilma yurt icin sakın açıkta kalmıyor kiZ ogrenciler

her sene 1000 kişiden fazla başvuru oluyormuş ve okulun vakıf yurdu bu sene 50 öğrenci alcak bakıcaz artık tabiki açıkta kalmamda kampüs içinde olsa güzel olur yani :)

Kod:
her sene 1000 kişiden fazla başvuru oluyormuş ve okulun vakıf yurdu bu sene 50 öğrenci alcak bakıcaz artık tabiki açıkta kalmamda kampüs içinde olsa güzel olur yani :)

Okulun içindeki yurtlar oyle ama devlet yurtlarına yerlesiliyor genelde diye biliyor :44:
Kampüs yurtları notlarına falanda bakıyor orda kalmak icin başarılı ogrenci istiyorlar

kızlarım bu gun bu topige ugrayamadım. zaten kımse yazmamış.
topıgımız bos kalmasın gelen yazsın e mı kızceler

baslıgını okudum cnm üzülme ama
sevgılıne ara gonlunu yap zaten gıdeceksın ya ıkınız de gergınsınızdır normal olabılır boyle seyler
nasıl oldu biliyor musun saat 8.30 gibi uyandım ben konuştuk sonra tekrar uyumuum 11e doğru uyandım sevgilimin aramasıyla sonra işte niye uyuyorsun bu saate kadar kalkıp da kahvaltı hazırlasaydın ya dedi bende işte öyle birini mi istiyorsun dedim oda biraz gülerek istiyorum desem üzülecek misin dedi bende defol ya dedim kapattım telefonu sonra da mesaj attım çok istiyorsan tutan yok sanki gitsen çokta umrumda falan aklın başka kızlarda mı iğrençsin falan

kızlar nasılsınız? hıc ugramıyorsunuz
aklımı su ara seneye olacak alan sınavına taktım bakan acıklamıs ogretmen olmak zorlasacak dıye
ne dıye okuduk bız yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…