- 14 Ocak 2011
- 2.011
- 52
-
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
- #1.581
aslında biliyorum çok daha güzel günlerim olacak ama korkularımda var işte sanırım bu ailemin sürekli koruyup bu zamana kadar beni tek başıma bir şeyler yapmaya izin vermemesinden kaynaklanıyor hele bir ananem var felaket tellalı bulunduğum ilde çoğu kişi tanır babamdan dolayı falan beni ama beni 7-8 de bile dışarı çıkarmazlardı sürekli bir kötü olay çizme durumu bilmiyorum :) bende çok mutlu oldum barıştığımıza umarım böyle mutlu devam ederiz hayırlısıyla... :)
4 sene geçer mi ya :) aslında gideceğim yer 40 dakika bizim ille arası her hafta sonu gelicem olmadı 2 haftada bir ama işte :) o geldiğim zamanda da ailememi zaman ayırcam teyzemlere mi sevgilimemi ailesine mi sadece 2 gün ve bir sürü insan ama ben sevdiceğimi istiyorum :)
sevdiceğimle aynı ilde olabilseydim değme keyfime zaten ayda 1 gelirdim evime :)kiz bu sefer ozgurluge alisirsan donunce nereye geldim yahu dersin
Guzel olack guzel yasamana bak
Hasretlik zor oluyor ben de kac sene cektim bilirim
daha anca 18 :) oda doğru seneler çabuk geçiyor4 sene gecer mı dıyorsun ama sen 19 yasındasn bu yasına nasıl geldın desem hatırlar mısın? ıste 4 yıl da o kadar cabuk gecıyor kı
sevdiceğimle aynı ilde olabilseydim değme keyfime zaten ayda 1 gelirdim evime :)
Cnm 40 dk yol inan hicbsy deil biz istblda bir yere otobusle gitmemz 2 saat aliyor en azindan her hafta gidersin bazen mesafe de guzel ozlemli olunca muhabbet artar
artık öyle böyle gidicez :) o gelecek ben gelicem bir şekilde bitecek sonuçta belki de daha güzel günler yaşıcaz bilemem hayırlısı artık :)
iyi geceler :)...........Evet cnm aynen oyle
Artik cikmaliyim opuyoru sizi iyi geceler........
iyiyim sen nasılsın ?Sevdimama nasılsın ?
iyiyim sen nasılsın ?
İyiyim Canim teşekkürler...
Uyku tutmadı
bende ilk defa bu saate kadar kaldım :)
Uyuyamiyorum geceleri zor bı psikoloji yasıyorum bu aralar her seyden korkuyorum
Hangi üniversiteyi kazandın bölüm ne Ayy cok sevindim hayırlı olsun
ayrı şehirde bilmediğin yerde olunca tedirgin oluyorsundur :) bolu iktisat teşekkür ederim :)
Sorma fobi patlaması yasıyorum
Ayy Canim Yaaa tebrik ederim cok sevindim yeni bı hayat seni bekliyor yeni arkadaslar ortamlar harika
fırsat buldukça boluda eğlenmek yerine evime kaçıcam :)
Yakın olunca kaçarsın tabi
yakın yarım saatle bir saat arası bir şey :)