Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

nasıl oldu biliyor musun saat 8.30 gibi uyandım ben konuştuk sonra tekrar uyumuum 11e doğru uyandım sevgilimin aramasıyla sonra işte niye uyuyorsun bu saate kadar kalkıp da kahvaltı hazırlasaydın ya dedi bende işte öyle birini mi istiyorsun dedim oda biraz gülerek istiyorum desem üzülecek misin dedi bende defol ya dedim kapattım telefonu sonra da mesaj attım çok istiyorsan tutan yok sanki gitsen çokta umrumda falan aklın başka kızlarda mı iğrençsin falan :KK43:

Sevdimama senin çabuk parlayan bir yapn var
Sinirlendiğinde konuşmamaya çalış bence
Kızgınlığa en iyi ilaç ayaktaysan otur oturuyorsanız yat yatıyorsan kalk
Ortam değiştirmeye çalış ve mümkün mertebe konuşmamaya çalış
Olabiliyor böyle seyler çok üzülmüştüm kıyamam iyisinizdir şimdi ins

evet bacım Hosgeldikkkk:KK52:
Bu aralar uykuyu düzene koydum ondan giremedim
Hoş bugün uykum yok moralim bozuk bir yakınımızı kaybettik bugün yogun stresliydi
Uyku yok anlacagin

ah canım basın sagolsun kıyamam ya:KK43:(
msjda soylemıstın de bır an aklımdan gıttı kımdı canım vefat eden?
Allah rahmet eylesin:KK5:

nasıl olsun canım ya kpssye basladım.
su alan sınavından bahsedıyrlar ama hala acıklama yok
keske yapmasalar dunyalar benım olur ınan ki=(

nasıl olsun canım ya kpssye basladım.
su alan sınavından bahsedıyrlar ama hala acıklama yok
keske yapmasalar dunyalar benım olur ınan ki=(

Hiç bilgim yok cnm ins dah iyi olur hakkınızda
Olmuyor diye üzülme ins çok daha güzel olacak bu gecikmede de bir hayır vardır da biz bilmiyoruz

var tabiii.
ama eskıden daha cok hayat vardı bıraz azaldı :KK1:
hos geldınnn

yaaa sıkma canını ben geldım canda gelır :KK66:
hoşbuldumm
ankaradan ben kızlar evliyim herifi uyuttum kk ya takılıyorum hahaha :)) sıkıntı bastı uyuzluk geldı forum takıpte yakaladım sızı naparsınız bu saatte kk da bakem

yaaa sıkma canını ben geldım canda gelır :KK66:
hoşbuldumm
ankaradan ben kızlar evliyim herifi uyuttum kk ya takılıyorum hahaha :)) sıkıntı bastı uyuzluk geldı forum takıpte yakaladım sızı naparsınız bu saatte kk da bakem

safişcıgımı arada burada yakalarsam tutup kolundan foruma getırıyorum :) sohbet falan ıste

ah benımde herıfı uyutup buralarda takılacagım zamanlarda gelır mı kı:KK52:

Hosgeldinnn
Bu aralar ayda ne kadar varsa o kadar hayat vardı burda ama
Senlendirelim bu gece

hoşbuldumm
hımmm ayda hayat var mı yokmu bılemıcem en son gıdılısınden bu yana coookk zaman gecmıs son durum nedır bılemem ama burda hayat var gayrı:KK66:

safişcıgımı arada burada yakalarsam tutup kolundan foruma getırıyorum :) sohbet falan ıste

ah benımde herıfı uyutup buralarda takılacagım zamanlarda gelır mı kı:KK52:

gelmez mi reptomim gelir elbet lakinnn gelmesini beklersen gnelde gelmezzz:KK66: :KK14::KK14::KK14::KK52:
tut yakasından getır valla benıde arada surukleyıp boyle yerlere getırse ıyı olur genelde evlılerın oldugu sıkıcı muhabbetlerın ıcınde buluyorum kenımı gecım derdı cocuk derdı akraba kaynana es dost derdı :p :KK36::KK35::KK33::KK5::KK53::KK37::KK51:

gelmez mi reptomim gelir elbet lakinnn gelmesini beklersen gnelde gelmezzz:KK66: :KK14::KK14::KK14::KK52:
tut yakasından getır valla benıde arada surukleyıp boyle yerlere getırse ıyı olur genelde evlılerın oldugu sıkıcı muhabbetlerın ıcınde buluyorum kenımı gecım derdı cocuk derdı akraba kaynana es dost derdı :p :KK36::KK35::KK33::KK5::KK53::KK37::KK51:

inş gelır canım:)

bundan sonra senı de tutup getıreyım madem. hem daha ıyı olur sohbet kalabalık ve koyu olur:KK52::KK52::KK76:

X