Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

reptomimcim ne heyecanı hiç gitmek istemiyorum zaman yaklaşana kadar istiyordum ama artık bilmiyorum :) aslında gideyim başlasın bitsin diyorum ama gidince de o kadar kolay biter mi bilemem :) ay karışık işte canım

Kızlar nasılsınız?Hiç giremiyorum bu aralar..Yarın da okullar açılıyo..oğlum anaokuluna başlıyo..haftaya da kızımın okulu açılıyo..artık geceleri giremem herhalde buraya yin de arasıra uğrarım ..görüşürüz..

bu ara kimsecikler yok zaten :) herkes kendi derdinde tabi herkesin işleri var görüşmek dileğiyle :)

Iyiyim tatlim ne olsun iste bir haftayi daha bitirdik oyle gunluk isler
Sen neden gitmek istemiyorsun ki aileni mi ozlerim diye
Neoldu sevgilinle barstiniz mi bu arada

korkuyorum aslında.çünkü bu zamana kadar hiç ailemden ayrı kalmadım uzun süre en fazla 2 gün falan :) hiç bilmediğim bir yere gidiyorum insanlar nasıldır falan bir fikrim yok keşke 1-2 tanıdığım olsaydı güvenim olurdu ama yok işte.sevgilimle de barıştık canım :) ondan ayrılmak çok zor olucak haftada 1 görüşüyorduk ama ayrı ilde olunca yine de garip olur işte 1 hafta bile geçmez günler of of aslında bu zamana kadar gitmek istiyordum da yaklaştıkça korkuyorum :)

Endiseli olman cok normal cnm ama inan gidince gececk universite liseden farklidir daha rahat keyifli gecebilir arkadaslarini iyi sec ama sonucta ailenden ayri baska sehirde olacaksin cevrendeki insanlar onemli o yuzden
Zaten sen bir git basla cok rahatlayacaksin
Barismaniza sevindim cnm iyi olun hep
Yurtta mi kalacaksin

sevdımama zamanla alısıyor ınsan krkma hıc. ve sakın ordakı ınsanların yanında suskun pasif durma. oylelerı var kı ezmeye bıle calısırlar. kendını ıyı koru alıstıkca eve gıtmek bıle ıstemeyeceksın :)

aslında biliyorum çok daha güzel günlerim olacak ama korkularımda var işte sanırım bu ailemin sürekli koruyup bu zamana kadar beni tek başıma bir şeyler yapmaya izin vermemesinden kaynaklanıyor hele bir ananem var felaket tellalı bulunduğum ilde çoğu kişi tanır babamdan dolayı falan beni ama beni 7-8 de bile dışarı çıkarmazlardı sürekli bir kötü olay çizme durumu bilmiyorum :) bende çok mutlu oldum barıştığımıza umarım böyle mutlu devam ederiz hayırlısıyla... :)

yok kendimi ezdirmeyen biriyim bunu çevrem iyi bilir öyle insanları tanırsam sezersem hiç suskun kalmam :) bende öyle düşünüyorum da sevdiceğimin hasreti var nasıl dönmeyeyim eve :)

yok kendimi ezdirmeyen biriyim bunu çevrem iyi bilir öyle insanları tanırsam sezersem hiç suskun kalmam :) bende öyle düşünüyorum da sevdiceğimin hasreti var nasıl dönmeyeyim eve :)

sorun sevdıcek olunca zor tabi. olsun ya bızde unıden sonra ayrı kaldık 7 aydır gorusemıyoruz alısıyorsun ıste. elden bır sey gelmeyınce mecbur :2:

sorun sevdıcek olunca zor tabi. olsun ya bızde unıden sonra ayrı kaldık 7 aydır gorusemıyoruz alısıyorsun ıste. elden bır sey gelmeyınce mecbur :2:

4 sene geçer mi ya :) aslında gideceğim yer 40 dakika bizim ille arası her hafta sonu gelicem olmadı 2 haftada bir ama işte :) o geldiğim zamanda da ailememi zaman ayırcam teyzemlere mi sevgilimemi ailesine mi sadece 2 gün ve bir sürü insan ama ben sevdiceğimi istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…