Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

aslında biliyorum çok daha güzel günlerim olacak ama korkularımda var işte sanırım bu ailemin sürekli koruyup bu zamana kadar beni tek başıma bir şeyler yapmaya izin vermemesinden kaynaklanıyor hele bir ananem var felaket tellalı bulunduğum ilde çoğu kişi tanır babamdan dolayı falan beni ama beni 7-8 de bile dışarı çıkarmazlardı sürekli bir kötü olay çizme durumu bilmiyorum :) bende çok mutlu oldum barıştığımıza umarım böyle mutlu devam ederiz hayırlısıyla... :)

:KK52:kiz bu sefer ozgurluge alisirsan donunce nereye geldim yahu dersin:KK52:
Guzel olack guzel yasamana bak:KK34:
Hasretlik zor oluyor ben de kac sene cektim bilirim:KK50:

4 sene geçer mi ya :) aslında gideceğim yer 40 dakika bizim ille arası her hafta sonu gelicem olmadı 2 haftada bir ama işte :) o geldiğim zamanda da ailememi zaman ayırcam teyzemlere mi sevgilimemi ailesine mi sadece 2 gün ve bir sürü insan ama ben sevdiceğimi istiyorum :)

4 sene gecer mı dıyorsun ama sen 19 yasındasn bu yasına nasıl geldın desem hatırlar mısın? ıste 4 yıl da o kadar cabuk gecıyor kı

Cnm 40 dk yol inan hicbsy deil biz istblda bir yere otobusle gitmemz 2 saat aliyor en azindan her hafta gidersin bazen mesafe de guzel ozlemli olunca muhabbet artar

artık öyle böyle gidicez :) o gelecek ben gelicem bir şekilde bitecek sonuçta belki de daha güzel günler yaşıcaz bilemem hayırlısı artık :)

kızlar kaç senelik ilişkileriniz var kaç yaşındaydınız unuttum aslında konuştuk mu onuda hatırlamıyorum ya :) safahatcım kaç yaşında söz nişan evlilik oldu ? reptomimcim sende var mı söz nişan ? :)

X