- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
-
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
- #1.441
en son site yöneticisi 3 üyelik aldıgını belirtmiş , daha önce birinden hoslanıyorum yazarken simdi evlenecek olmasından bahsetmiş..bunları biliyorsunuzdur zaten gerisini bende bilmiyorum ama yalan olmamasını isterdim , insanlara güvenmek için neden arıyorum..olmuyor
gunduz kımse olmuyor kı yaa bır de sankı gunudz tadı da olmuyor ne bıleym. ortak saatımız de olsa keske aslında
hala da yalan dıyemıyorum yaa belkı de dogru ama sorulara cevapta vermedı
bende yalan demedim cnm sırf bu yüzden agır ithamda bulunmadım yorum yaparken ama internet sonucta her sey olabilir dikkatli olmak gerekiyor.hatta ben olsam numaramı öyle ortada vermezdim iyisi var kötüsü var.
tabii ki. ya bu olayın sahte oldugunu gostermek ıcın bır suru sebep sunabılırım ama gercek oldugunu gostermek ıcn de bır suru sey yazarım . sonucta nette kı olayı kımse bılemez ki belkı gercek belkı yalan ınsanlar gozuyle gordugune bıle ınanmazken bu devırdedogruysa allah yardımcısı olsun ne dıyelım
dogru diosun cnm dogru ise Allah yardımcısı olsun..zaten dogru olsa da elimden bişi gelmez daha işsizim kendime hayrım yok
al benden de o kadar
siz neler yapıyorsunuz
ben yine diyet merakına girdim.9. takıma girmiştim olumsuz şeyler oldu çıktım.şimdi tek başıma devam edicem 1 ayım var.5 kilocuk çok mu ya:)
Reptomimcim uyuyabilir miyim
Suan itbariyle ellerim tutmaz oldu
Opuyorum sizi gecekuslari
siz neler yapıyorsunuz
ben yine diyet merakına girdim.9. takıma girmiştim olumsuz şeyler oldu çıktım.şimdi tek başıma devam edicem 1 ayım var.5 kilocuk çok mu ya:)
az mı yaa ben o 5 kıloyu almak ıcın neler vermezdım
Reptomimcim uyuyabilir miyim
Suan itbariyle ellerim tutmaz oldu
Opuyorum sizi gecekuslari
Bende de 10 kilo var bana da yardim et kiz nasil edecegiz
bence sız o kıloları dırekt bana yollayın olsun bıtsın
bence sız o kıloları dırekt bana yollayın olsun bıtsın
ben almamak icin cok ugrasıyorum ama hemencik alıyorum valla frenlemezsem kendimi alıp başını gidecek o yüzden en gec hafta da 1 kere tartılırım bu sefer kafama koydum ya gidecek ya da birdaha ugrasmıycam sinir oldum
QUOTE]
ya ben de cok cabuk verebılıyorum daha nereme vereceksem
sofradan doymadan kalk hareketlı ol. ve kalorısı yusek seylerden uzak dur. 3 ogun yeme 2 ogun ye kendıne yetecek kadar. ha bırde cok su ıc haftada1 kılo verdın gıttı.
Hangi kargo sirketi kabul ederse seve seve
ben 10 kilodan fazla vermiştim de uzun bi süreçte vermiştim şimdi 5 kilo ama bu yapıştı gitmiyor inat ettim.
bak sana yollarım ama geri göndermece yok