Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

olsun olsun can bogazdan gelır ye sen az kılo al kız kurudun ıyıce ben gıbı

Bende tarih canımm ama ben büyük bir aşkla okuyorum tarihi fazlaca seviyorum atanma sorunu var mı evet var amannn dedim bende 4 senelik mezun olayım da girer kpss ile atanırım bir yerlere öğretmenlik olmazsa olmaz sevdiceğim olmasa Pamukkalede kalır 1 sene daha denerdim ama denemedim sanki elden gidiyor çocuk

olsun canım hayırlısı.
sefos kız gazele msj attım su kızın durumu ıcın kazenın soyledıklerı falan sonuc ne dıye cevap atmadı ay ılk kez kk da bır konuyu bu kadar merak ettım vallahi

Hosgeldin foruma cnm
Dikkat bagimlilik yapiyor
Sacina dogal kurler yapsan evde hazirlayarak bya bilgi var forumda cidden

Sinemakili kürü 2.ye uyguladım salı günü haftaya salı kısmetse 3 olacak
Saçlarım uzun yarı uzun sayılır göğüs hizamda bele kadar olsun diye uğraşıyorum bakalım ne olacak

Saçlarım uzun yarı uzun sayılır göğüs hizamda bele kadar olsun diye uğraşıyorum bakalım ne olacak

benım saclarda durduk yere uzuyorda uzuyor ama parlaklıgı az yaa maske falan da yapıyorum ama yok yani sonuc

benım saclarda durduk yere uzuyorda uzuyor ama parlaklıgı az yaa maske falan da yapıyorum ama yok yani sonuc

Yumurta sarısı ve zeytinyağının iyi geldiğini duymuştum.
Ama bazen mevsim geçişleri falan dolusuyla her şey etkiliyor hep böyleyse doğal bakım kürlerinden denesene :44:

Hadi bakalim memnun kalursan ben de denerim
Senin avatar resmi ne oyle bakiyorum bakiyrum anlamdim adami mi boguyor ne

Yumurta sarısı ve zeytinyağının iyi geldiğini duymuştum.
Ama bazen mevsim geçişleri falan dolusuyla her şey etkiliyor hep böyleyse doğal bakım kürlerinden denesene :44:

sevmıyorum bır seylerı karıstırıp surmeyı nedense ya hep oyle degılde boyaya bıraz meraklı oldugum ıcın boyle oldu.
dunku kızın konusuda uzun bır konu kzın ceyızı yokmus durumum yok kullanmadıklarınızı gonderırmısınız dedı ıste nısanlısı polıs kendı yonetıcı asısıtanıymıs ama evdekı netı komsudan alıyormus falan bır suru olay kımı ınandı kımı ınanmdı

Anaaaa öyle şey mi olurmuş ayıp ya evlenmesin 1 sene daha beklesin o zaman

oda soylendı de ertelenemzmıs dugunu. bak bır derdım var bolumu2. sayfada konu ceyız yazan cumle buldun mu tıkla konu 3 kez acıldı kapandı

O kadar basit degildi konu kiz 3 topic kapandi bu ugurda bir bucuk gunde
Ay biledigin de iyi olmus oh kafan rahat senden iyisi yok emin ol
Bize kafa travmasi yapti olay

Himm cahillik basa bela desene bende ne oluyo orda diye bakip duruyorum avatara megerse mutlu aile tablosuymus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…