Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

Kızlar olaya açıklık getireyim bence bu şahıs bizim bazı kadınlarımızın yufka yürekliliğini kullanıyor :KK20:
Ayrıca bir ay önce hoşlandığım biri var deyip hemen evlenmeside işin cabası :KK53:
Ne insanlar var ya..
Büyük konuşmayayım ama 5 sene ertelerim o düğünü böyle bir rezillik yapmam ben rezillik diyorum çünkü şahsi düşüncem,80 milyar borcu nerede yapmışlar nereye harcamışlar tam da okuyamadım..
Neyse kızlar yarın aile dostumuzun oğlunun nişanı var kuaför bekler öpüyorum yanacıklarınızdan Allah rahatlık versin :KK54:

Kızlar olaya açıklık getireyim bence bu şahıs bizim bazı kadınlarımızın yufka yürekliliğini kullanıyor :KK20:
Ayrıca bir ay önce hoşlandığım biri var deyip hemen evlenmeside işin cabası :KK53:
Ne insanlar var ya..
Büyük konuşmayayım ama 5 sene ertelerim o düğünü böyle bir rezillik yapmam ben rezillik diyorum çünkü şahsi düşüncem,80 milyar borcu nerede yapmışlar nereye harcamışlar tam da okuyamadım..
Neyse kızlar yarın aile dostumuzun oğlunun nişanı var kuaför bekler öpüyorum yanacıklarınızdan Allah rahatlık versin :KK54:

konuyu bılemedık bızde hala beklıyoruz.

ıyı geceler sana daa:KK3:

Ne insanlar var ya..

Saa da cnm gorusurz

hosbuldum kızlar nasılsınız :)
reptomım senı de baya goruyorum buralarda benım gıbı gece uykusuzlarındansın:KK52:

ah sorma canım uyusam uyurum da burası daha agır basıyor:KK1:
kız senın nıckın ne alama gelıyor senı gordugumde hep merak edıyordum:KK52:

Sorma ya bak beni de tuttu uyutmuyor

Sen tarif aliyordun dimi kapatilan topicte seni gorunce aklima geldi/// yaptin mi mamalari guzel guzel sekilli

evet cnm tarif alıyordu bugun yapacaktım bugday nısastası yoktu evde yapamadım :KK43:

reptomim
cok ilginc mi nickin insanlardaki yaratıcılıga hayranımmmm:KK51::KK53:

kız kocanı uyutup kacırcam senı bana daha bu hıc bır sey :)

Uyuyor zaten garibim
Arada uykusu kaniyor bakiyor is basindayim cik cik cik diye unlemliyor durumu tekrar uyuyor
Bir gece tablet camdan asagi firlatilirsa sasirmam:KK52:
Kiz saka bir yana gunduze donelim yav yoksa yarasa olacagim:KK53:

evet cnm tarif alıyordu bugun yapacaktım bugday nısastası yoktu evde yapamadım :KK43:

reptomim
cok ilginc mi nickin insanlardaki yaratıcılıga hayranımmmm:KK51::KK53:

kk nın canı sagolsun bu yaratıcılık mecburen oluyor :)
kız konunun sonucu neoldu kazenden sonra blıyor musun? safahatla meraktan ölecegiz burada.

Uyuyor zaten garibim
Arada uykusu kaniyor bakiyor is basindayim cik cik cik diye unlemliyor durumu tekrar uyuyor
Bir gece tablet camdan asagi firlatilirsa sasirmam:KK52:
Kiz saka bir yana gunduze donelim yav yoksa yarasa olacagim:KK53:

gunduz kımse olmuyor kı yaa bır de sankı gunudz tadı da olmuyor ne bıleym. ortak saatımız de olsa keske aslında

kk nın canı sagolsun bu yaratıcılık mecburen oluyor :)
kız konunun sonucu neoldu kazenden sonra blıyor musun? safahatla meraktan ölecegiz burada.

en son site yöneticisi 3 üyelik aldıgını belirtmiş , daha önce birinden hoslanıyorum yazarken simdi evlenecek olmasından bahsetmiş..bunları biliyorsunuzdur zaten gerisini bende bilmiyorum ama yalan olmamasını isterdim , insanlara güvenmek için neden arıyorum..olmuyor:KK4:

X