- 31 Ekim 2010
- 3.558
- 793
-
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
- #1.461
ben almamak icin cok ugrasıyorum ama hemencik alıyorum valla frenlemezsem kendimi alıp başını gidecek o yüzden en gec hafta da 1 kere tartılırım bu sefer kafama koydum ya gidecek ya da birdaha ugrasmıycam sinir oldum
QUOTE]
ya ben de cok cabuk verebılıyorum daha nereme vereceksem
sofradan doymadan kalk hareketlı ol. ve kalorısı yusek seylerden uzak dur. 3 ogun yeme 2 ogun ye kendıne yetecek kadar. ha bırde cok su ıc haftada1 kılo verdın gıttı.
sende hamur işini çoğalt ekmek ye bak nasıl kilo alıyorsun cnm ha gece yemek yemeyi de unutma
bide benim gözlemlediğim genelde zayıf insanlar kafasına cok takan sinirli stres yapan stresi de midesine vuran insanlar oluyor
kendime olmayan bi pantolon aldım renkli ama kücük beden aldım cok hosuma gitti simdi spora başladım hafif yeme düzeni değişikliğiyle gidecek inşallah
hatta resmini cekersem ekleyeyim onu giymeyi cok istiyorum :)
sende hamur işini çoğalt ekmek ye bak nasıl kilo alıyorsun cnm ha gece yemek yemeyi de unutma
bide benim gözlemlediğim genelde zayıf insanlar kafasına cok takan sinirli stres yapan stresi de midesine vuran insanlar oluyor
sinirim var canım dogru.
ben dıyetısyene gıttım de bu sinirime ragmen 8 kılo aldım dusun. bayagı kabarık bır lısteyı 1 gunde yıyordum. sız olsanız onun ceyregıyle gunde 1 kılo alırdınız ıste bunye meselesı metabolızmam cok hzlıymıs. yavaslatmaya calısıyorum
Bir senede aldim ya cup diye geldi kilolar nasil geldiler anlamadan
Ozel bir yontem kulkandin mi
yok yok gerı gonderen namerttır
sız yeter kı verın
ay kızlar basım agrıdı artık ben de uyusam yaa ıyı geceler sıze kızceler
sinirim var canım dogru.
ben dıyetısyene gıttım de bu sinirime ragmen 8 kılo aldım dusun. bayagı kabarık bır lısteyı 1 gunde yıyordum. sız olsanız onun ceyregıyle gunde 1 kılo alırdınız ıste bunye meselesı metabolızmam cok hzlıymıs. yavaslatmaya calısıyorum
o metobolizma hızlılığı nimet nimet :)
yok özel bir şey yapmadım ben sağlıksız kilo vermeye karşıyım yürüyüş ve akşam yemeğimi 6 da yiyerek verdim.tabi diğer diyetlere göre uzun sürüyor ama gözle görünür değişim oldu.arkadaşlarım bazen görünce değiştiğimi söylüyorlar güzel oluyor ya :)
tmm cnm tabiki de iyi geceler.bu arada sen trakyalı mısın :)
yok trakyalı degılım sevdıgım bı arkadasımdan kaldı bu soz bana :)
o metobolizma hızlılığı nimet nimet :)
ıste keske kım ne ıstıyorsa hayat o sekılde olsaydı :2:
neyse canım su pc basından ayrılmazsam babam gelıp kovalayacak benı evden arada kalkıp bakıyor uyudum mu dıye
tekrar gorusuruz hep gel bu topıge e mi
pekala , o zaman tutmayayım hadi iyi uykular :)
ıste keske kım ne ıstıyorsa hayat o sekılde olsaydı :2:
neyse canım su pc basından ayrılmazsam babam gelıp kovalayacak benı evden arada kalkıp bakıyor uyudum mu dıye
tekrar gorusuruz hep gel bu topıge e mi
gelirim cnm zaten geceleri uyumam ben baykuş gibiyim :)
hadi git babandan dayak yemeden
kızceler ben 3 gun yokum kuzenımın dugunune gıdecegım sehır dısına kendınıze cok ıyı bakın e mii
Kızlaarr toplanamıyoruz artık herkesin işi gücü var tabi
benım kızlarım nerdee ben geldım ayagımın tozula yazayım dedım:2:
Hosgeldin cnm ozlemisim nerelere surudun ayagini hayirdir
Hosgeldin cnm ozlemisim nerelere surudun ayagini hayirdir