Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

kız tekrar konu açmıştı bi derdim var bölümüne inanmayanlar okusun diye çok uzun bi yazısı vardı ben hepsini okuyamadım belki o konu kapanmamıştır bi bak istersen

Bugun tekrar konu acilmis konu sahibi yeni uyelik alip herkes supheleri konusuyordu
Kiz biraz ackiladi ama bence cok pasifti millet sayfalari doldurmus kizin toplam 5 mesaji vardi nerdeyse
En son kazen gelip konuyu kapamis ve bosuna kappatmadigini 2. Uyelik oldugunu ve ilk uyelikle debaska topicde yazdigini soyledi of cok fena dur link bulayim size duruyorsa

Son düzenleme:

Allah Allah konu sahte mıymıs pekı

ay o da sılınmıs ya ne yazmıstı kız pekı bılıyor musun canım?

ben buldum canım konuyu silinmemiş kapanmış kazen kapatmış konuyu

Nende konunuzu kapattım ?

Çünkü sitede 2 üyeliğiniz var ! Bu suç diğeri ile hiçbirşey yokmuş gibi yazışırken diğer üyeliğinizle o konuyu açtınız. Bunu inandırıcı bulmadım. Bu da zaten 3. üyeliğiniz. 1 ay önce çok hoşlandığım biri var derken bir anda çeyiz hazırlığına girdiniz yani öyle durduk yere konular kapatılıp üyeliğiniz iptal edilmiyor.
diye yazmış

ah cıddı mı yaa dur arayıp bulayım bari

ay o da sılınmıs ya ne yazmıstı kız pekı bılıyor musun canım?

Ben okudum tamamen cogu yorumdu zaten herkes bibirine girmis kimi dalga gecmeyin diyor kimi fritoz falan

Kizin nisanlisi birine kefil olmus sanirim ki arkasi borc takti massina el kondu diyor
Kayinvalidesi ceyiz serilsin istedigi icin istemis
Utuye aciklama getirecegim dedi getirmedi
Fritoz sacmaydi haklisiniz dedi
Zaten 5ya dda 6 mesaji gecmemistir genelde ona laf soylenmesinin yanlis oldugundanbahsetmis ikna etme gibi bir cabasi yoktu pek

aslında bana da pek inandırıcı gelmemişti konuyu bende bi süre takip ettim sonra sıkılıp bıraktım

Bu gece topicde birsamata yok herkes topiclerinde uslu uslu masallh

Reptomimcim sen o konuyu okumaya girdiysen oo baya bir kavusamayacagiz

canım benım sadece gereklı gorduklerımı okuyorum :)) bıter az sonra kavusacagız

ben de oyle yaptim yoksaof ki of
Kazenin yazmasi iyi oldu
Dusunsene baska konuda muhabbet ederken oyle baslik acilmasini 2. Uyelikle of
Buranin sanal ortam oldugu dusunulurse konulara duygusal degil de mantikla bakmak iyi olacak onu anladim

kız sefoş mılletın işi gucu var artık buraya takılmıyorlar kaldık mı bır köroglu bır ayvaz

Ortada bir mantiksizlik var ama dimi
Hala gercek olma payi var diyorsun yani

mantıksızlık zaten var da. yıne de unah almak ıstemıyorum yaa dusunuyorum gercekten sahte olsa bu kadar ugrasır mıydı konuyu yazmaya. soyle bır durumda var sadece 5 yorum yyazmıs ay vallahı cozemedım. kazene bakılırsa sahte gıbı duruyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…