- 14 Ocak 2011
- 2.011
- 52
-
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
- #1.381
mantıksızlık zaten var da. yıne de unah almak ıstemıyorum yaa dusunuyorum gercekten sahte olsa bu kadar ugrasır mıydı konuyu yazmaya. soyle bır durumda var sadece 5 yorum yyazmıs ay vallahı cozemedım. kazene bakılırsa sahte gıbı duruyor ama
En iyisi boyle konulara mesfeli durmak sanal ortam cnku hele de gecmiste yasananlari duyunca
Baya kafama yer etmis ama ya insan gercegi bilmek istiyor
He ben varım
Evet ama ben sıkıntıdan çatlamak yerine şu tecavüzcünün başını kesen kadın için üzülmelerdeyim.. :2:
Evet ama ben sıkıntıdan çatlamak yerine şu tecavüzcünün başını kesen kadın için üzülmelerdeyim.. :2:
Bazı topiclerde gördüm demek sen duymamışın gazetelere baksana veya direk tecavüzcünün başını kesen kadın yaz çıkar, kadına öyle üzüldüm ki.. :2:
of cok tuhaf oldum su an. okumaya bıle gozlerım varmıyor desem yerıdır
Olan kadına oldu mahkemelerin veremediği cezayı kadın verdi ama şimdi gel gör ki cezası müebbet olacak..
Ne acı bir şey ki bu ardında 2 çocuk bırakmış ama kısacası bence kadının delikanlısı yani..
Yaşıda çok gençmiş yazık o bebelere
Amin canım amin..ne yazacagımı bılemedım Allah yardım etsın cocuklarına yaa tabi kendısıne de
Safosssssss yetiş kızzzkız sefos nerelerdesın :)
pepuk kendınden bahset yas iş falan ne bulursan :)
kız sefos nerelerdesın :)
pepuk kendınden bahset yas iş falan ne bulursan :)
karnim acikti sanirim kahvalti cesitleri topiginde buldum kendimi ama bu gidislere sabah kahvalti oglen yemegine donusecek
Safosssssss yetiş kızzz
Canım okuyorum ben pamukkale üniversitesinde yaşım 21 yaklaşık 3 senedir forumu takip ediyorum ama bugün üye oldum ne güzel di mi ?
Genelde saç için makyaj için sağlık önerileri için kullanır yararlı bilgiler edinirdim..
Saç sıkıntım çok çok fazla mağdurummmm ben mağdurummm
karnim acikti sanirim kahvalti cesitleri topiginde buldum kendimi ama bu gidislere sabah kahvalti oglen yemegine donusecek
Safosssssss yetiş kızzz
Canım okuyorum ben pamukkale üniversitesinde yaşım 21 yaklaşık 3 senedir forumu takip ediyorum ama bugün üye oldum ne güzel di mi ?
Genelde saç için makyaj için sağlık önerileri için kullanır yararlı bilgiler edinirdim..
Saç sıkıntım çok çok fazla mağdurummmm ben mağdurummm