Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

En iyisi boyle konulara mesfeli durmak sanal ortam cnku hele de gecmiste yasananlari duyunca
Baya kafama yer etmis ama ya insan gercegi bilmek istiyor

En iyisi boyle konulara mesfeli durmak sanal ortam cnku hele de gecmiste yasananlari duyunca
Baya kafama yer etmis ama ya insan gercegi bilmek istiyor

aynen canım yaa. kız bari yıne bır atraksıyonlu konu bulsakta okusak o da yok yaa :)

Bazı topiclerde gördüm demek sen duymamışın gazetelere baksana veya direk tecavüzcünün başını kesen kadın yaz çıkar, kadına öyle üzüldüm ki.. :2:

Bazı topiclerde gördüm demek sen duymamışın gazetelere baksana veya direk tecavüzcünün başını kesen kadın yaz çıkar, kadına öyle üzüldüm ki.. :2:

of cok tuhaf oldum su an. okumaya bıle gozlerım varmıyor desem yerıdır

of cok tuhaf oldum su an. okumaya bıle gozlerım varmıyor desem yerıdır

Olan kadına oldu mahkemelerin veremediği cezayı kadın verdi ama şimdi gel gör ki cezası müebbet olacak..
Ne acı bir şey ki bu ardında 2 çocuk bırakmış ama kısacası bence kadının delikanlısı yani..
Yaşıda çok gençmiş yazık o bebelere

ne yazacagımı bılemedım Allah yardım etsın cocuklarına yaa tabi kendısıne de

kız sefos nerelerdesın :)
pepuk kendınden bahset yas iş falan ne bulursan :)

kız sefos nerelerdesın :)
pepuk kendınden bahset yas iş falan ne bulursan :)
Safosssssss yetiş kızzz
Canım okuyorum ben pamukkale üniversitesinde yaşım 21 yaklaşık 3 senedir forumu takip ediyorum ama bugün üye oldum ne güzel di mi ?
Genelde saç için makyaj için sağlık önerileri için kullanır yararlı bilgiler edinirdim..
Saç sıkıntım çok çok fazla mağdurummmm ben mağdurummm

ya benım de saclarım ıstedıgım kadar parlak degıl cok uzuluyorum yaa
ben de 23 yasındayım edebıyat ogretmenlıgı mezunuym oyle ıste :)

Hosgeldin foruma cnm
Dikkat bagimlilik yapiyor
Sacina dogal kurler yapsan evde hazirlayarak bya bilgi var forumda cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…