- 14 Ocak 2011
- 2.011
- 52
-
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
bazı konulara hemen fake dıyesım gelmıyor dusunuyorum gercek olabılır mı dıye. aslında olabılır ama verılen dıger cevaplarda bır pürüz cıkıyor onları da bari inandırıcı yazsalar mıllet ınanacak ama ıste
Böyle sıkıntılı erkeklerin var olması hatta toplum icinde evli çocuklu belki de hergün alışveriş yaptığın bakkal kasiyer otobüste yanında duran kisi olabilme ihtimali...
İnsanlardan soğuyoruz gitgide yeri geliyor komşu komşudan bile korkuyor of hele su büyük sehir
Gece gece melankoli yaptı bana bu olay iyi mi
sevdımama ugrasacak konu bulduk orada vakıt gecırıyoruz azıcık :))
bende konu istiyorum o zaman :) neymiş
tamamdır bende o konuya bakıyordum da orada olduğunuzu bilmiyordum :)profılıme gır takıp et oradan canım
Kızlar bizim topic boşalmış :s
Kızlar bizim topic boşalmış :s
Ee ne var ne yok gündüz girmiyor musunuz canlarım ya gece çok zor oluyor
ben giriyorum ama kimse olmuyorEe ne var ne yok gündüz girmiyor musunuz canlarım ya gece çok zor oluyor
bir sürü üye spiralin konusunda safahatcığım
kızlar konu gercek mıdır sızce dusunmeye basladım cıddı cıddı. yanı evet ızleyebılır kendı bılecegı ıs ama dıger detaylar bıraz sacma mı bana mı oyle gelıyor?
Ben de odsaydım bacım
Ya hala cevap yazıyor gicik oldum
Ya erkemde değil ya kadinsa diye moralim bozuldu resmen olacak is mı
3 cocuk ağlıyor diyor hayal edemiyorum evde ağlayan cocuklarım var ben internette dini atıyorum ne meziyetli insanlar var yahu
kızlar konu gercek mıdır sızce dusunmeye basladım cıddı cıddı. yanı evet ızleyebılır kendı bılecegı ıs ama dıger detaylar bıraz sacma mı bana mı oyle gelıyor?