Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

ben elimden geleni yaptım onu uyardım böyle devam etmicem diye dinlemedi en son patladım içim rahat mı evet rahat çünkü olması gereken bu en azından mantığım onaylıyor bu durumu nedense kalbime söz geçirebiliyorum ilk defa

kalbinin ve mantığının seni desteklemesine sevindim canım. Üniversite sana daha iyi gelecektir zaten okuluna odaklanırsın yeni ortam vs daha da iyi olursun ins

Bacılar bende yanlzı dertli ve kederliyim:)biraz muhabbet,birraz neşe isterim,kabul ederseniz sevinirm,

Kızlarr sizi özledimAma kendi pcm tamirde ve ne yazıkki fazla kallamıyorum artık,girip çıkıyorum bisüre.
Yeni gelen herkese hoşgeldiniz.Topiğim sizindir bolca muhabbet edin ben gelene kadar olurmubeni özleyiiinnnn

Kızlarr sizi özledimAma kendi pcm tamirde ve ne yazıkki fazla kallamıyorum artık,girip çıkıyorum bisüre.
Yeni gelen herkese hoşgeldiniz.Topiğim sizindir bolca muhabbet edin ben gelene kadar olurmubeni özleyiiinnnn

sahura kadar sohbet ediyorduk artık kimse girmiyor akşamları inşallah bir gün yine hep beraber toplanırız hepinizle sohbet etmek çok güzeldi yine sohbet edelim :) özleriz tabi ki seniiii

Özledik cnm zaten gel tez zamanda kavusalim

sahura kadar sohbet ediyorduk artık kimse girmiyor akşamları inşallah bir gün yine hep beraber toplanırız hepinizle sohbet etmek çok güzeldi yine sohbet edelim :) özleriz tabi ki seniiii

Haklisin cnm ne zaman girsem topic boş gündüz falan da bir uğrayın yav canlarim

Ne yapak kardeşimin pcsinden takılıorum heran kaçabilirim,pcm tamirde
bayram geçti,sevdicekin geliş gününü saymakla geçiyor zamanım,sen ne yaptın

aynı canım mısafırler falan ugrastık bırz da gezdık ıste. az daha kal tatlım yaa hıc konusamıyoruz

Ya kızlar forumun yarısı ha ha gormussunuzdur malum topic de biz de kırmızı nokta konuşsak topic baya şenlenecek demek ki
Gece gece komedi ya trajikomedi

Ya kızlar forumun yarısı ha ha gormussunuzdur malum topic de biz de kırmızı nokta konuşsak topic baya şenlenecek demek ki
Gece gece komedi ya trajikomedi

bazı konulara hemen fake dıyesım gelmıyor dusunuyorum gercek olabılır mı dıye. aslında olabılır ama verılen dıger cevaplarda bır pürüz cıkıyor onları da bari inandırıcı yazsalar mıllet ınanacak ama ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…