- 30 Haziran 2012
- 3.464
- 186
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
madem akısına bırak sende canım hayrılısı olsun.
inşallah canım haklısın bende bundan sonra öyle yapıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
madem akısına bırak sende canım hayrılısı olsun.
inşallah canım haklısın bende bundan sonra öyle yapıcam
aynen canım. cok dua et ama hayırlısı olsun dıye. duann gucune cok ınanarım. ben yatıyorum canım uyku bastırdı yıne konusuruz ınsallah:13:
Çok zor ama üzülme nolur
Nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın en hayırlısı olacak emin ol
Ben hayatımda cogu sıkıntıya uzun zaman sonra bakınca her seyin çok kötü olayların dahi
olması gerektiği gibi ve gereken zamanda olduğunu görüyorum komik ama insan bir de şükrediyor iyi ki de böyle olmuş diye
İns sizin için en güzeli olur cnm
ben elimden geleni yaptım onu uyardım böyle devam etmicem diye dinlemedi en son patladım içim rahat mı evet rahat çünkü olması gereken bu en azından mantığım onaylıyor bu durumu nedense kalbime söz geçirebiliyorum ilk defa
kalbinin ve mantığının seni desteklemesine sevindim canım. Üniversite sana daha iyi gelecektir zaten okuluna odaklanırsın yeni ortam vs daha da iyi olursun ins
Bacılar bende yanlzı dertli ve kederliyim:)biraz muhabbet,birraz neşe isterim,kabul ederseniz sevinirm,
Kızlarr sizi özledimAma kendi pcm tamirde ve ne yazıkki fazla kallamıyorum artık,girip çıkıyorum bisüre.
Yeni gelen herkese hoşgeldiniz.Topiğim sizindir bolca muhabbet edin ben gelene kadar olurmubeni özleyiiinnnn
Bacılar bende yanlzı dertli ve kederliyim:)biraz muhabbet,birraz neşe isterim,kabul ederseniz sevinirm,
Kızlarr sizi özledimAma kendi pcm tamirde ve ne yazıkki fazla kallamıyorum artık,girip çıkıyorum bisüre.
Yeni gelen herkese hoşgeldiniz.Topiğim sizindir bolca muhabbet edin ben gelene kadar olurmubeni özleyiiinnnn
sahura kadar sohbet ediyorduk artık kimse girmiyor akşamları inşallah bir gün yine hep beraber toplanırız hepinizle sohbet etmek çok güzeldi yine sohbet edelim :) özleriz tabi ki seniiii
benım kızceler ne yapıyorlarrrr slmlar merhabalarrrrrrr
Ne yapak kardeşimin pcsinden takılıorum heran kaçabilirim,pcm tamirde
bayram geçti,sevdicekin geliş gününü saymakla geçiyor zamanım,sen ne yaptın
Ya kızlar forumun yarısı ha ha gormussunuzdur malum topic de biz de kırmızı nokta konuşsak topic baya şenlenecek demek ki
Gece gece komedi ya trajikomedi