- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
-
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
buradayım ben nasılsın gorusmeyeli?
ayrıldık canım çok saçma bir ilişki içerisindeyim anlam veremiyorum olanlara beni ne bekliyor bakalım
aynıyım canım. bu aralar bıraz koşuşturmalıydı hayatım gecıyor oyle ıste. bayramda bitti ama hıc gelmemiş gibiydi zaten
Kızlar kimse yoktu çok takılmadım topic e şimdi de geç olmuş uff uyumam lazım artık
İyi geceler canlarim
aynen ya hiç gelmemiş gibiydi bayramda bile uyudum gündüz saat 2ye 3 e kadar
Kızlar kimse yoktu çok takılmadım topic e şimdi de geç olmuş uff uyumam lazım artık
İyi geceler canlarim
safahat neden yazmıyorsun canım?
ben de normal hayatıma devam ettım. fark yoktu sadec cocuklar seker topluyorlardı tek belırtı bu:)
Çok uyku bastırdı cnm tabi artık gündüz uyuyamiyorum Bayram seyran
Bı de laptopdan girmiyorum çok aktif kullanamadım
Yine görüşürüz cnm iyi bakın kendinize
ben uyumaktan çocuk filan göremedim
o da ıyıymıs vallahi. ee naptın sen su mevzuyu?
eski eşimden mi bahsediyosun canım
evet canım ozel mesajla yazacaktım ama 10dkyı beklemek zor oluyor dıye
bugün konuşamadık facette yoktu mesaj da atmadım olaydı sadece özlediğimi söylicektim sevdiğimi söylemicektim dediğin gibi belki o beni hala sevmiyodur bu sefer moralim bozulur ne yapıcam bende bilmiyorum özledim bile diyemezdim belki facette olsaydı bilmiyorum yani aklım karışık resimlerine bakınca özlediğimi sevdiğimi hissediyorum ama söyleyip söylememekte kararsızım
dogrudur tabi canım. sence onun dusuncelerı ne peki seviyor mu hala?
bana karşı içinden duygu varmı diye sordum daha önceden ama cevap alamadım anladığım kadarıyla onunda aklı karışık ilk zamanlar barışırsak şöyle yaparız böyle yaparız diyodu sonradan kısmet demeye başladı bende anlamadım seviyo mu sevmiyo mu diye