- 30 Haziran 2012
- 3.464
- 186
-
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
haklısın bi dahaki sefere öyle yaparım
bide aramızda güven sorunu var bana güvenmesi için ne yapmam gerekiyo:26:
bide aramızda güven sorunu var bana güvenmesi için ne yapmam gerekiyo:26:
Valla başkasına akıl vermek çok zor..kendimi senin yerine eşimi de senin eski eşinin yerine koyarak empati yapmaya çalışıyorum ama olmuyor..çünkü karakterler kim bilir nasıl farklı..ama ben olsam herhalde çok üzerine gitmeden ara ara mesajlarla yada aramalarla kendimi sürekli hatırlatırım..ama kendi hayatımı yaşamaya bir yandan devam ederim ve bunu da onun duymasını sağlarım..ki biraz kıskansın ve sanki ona muhtaçmışım gibi düşünmesin..çünkü çok üstüne düşersen senin sevgini kullanıcaktır ve sonunda senin de kalbinifeci kıracaktır..ama çok üstüne düşmezsen zaten senin de duyguların biraz hafifliycektir ve sonunda bu iş olmazsa sende fazla yıpranmadan ve kırılmadan süreci sonlandırabilceksin..Valla aklıma bunlar geliyo ama bize konuşması kolay tabii
Valla başkasına akıl vermek çok zor..kendimi senin yerine eşimi de senin eski eşinin yerine koyarak empati yapmaya çalışıyorum ama olmuyor..çünkü karakterler kim bilir nasıl farklı..ama ben olsam herhalde çok üzerine gitmeden ara ara mesajlarla yada aramalarla kendimi sürekli hatırlatırım..ama kendi hayatımı yaşamaya bir yandan devam ederim ve bunu da onun duymasını sağlarım..ki biraz kıskansın ve sanki ona muhtaçmışım gibi düşünmesin..çünkü çok üstüne düşersen senin sevgini kullanıcaktır ve sonunda senin de kalbinifeci kıracaktır..ama çok üstüne düşmezsen zaten senin de duyguların biraz hafifliycektir ve sonunda bu iş olmazsa sende fazla yıpranmadan ve kırılmadan süreci sonlandırabilceksin..Valla aklıma bunlar geliyo ama bize konuşması kolay tabii
bılemıyorum ki:26: sureklı yanında olsan davranıslarınla gosterırsın ama su halde nasıl olur bılmıyorum canım
kısacası bekara eş boşamak kolay biz ne desek hiç yani
eet kolay ama sizinde düşünceleriniz önemli benim için
biz elimizden geldiği kadar fikirlerimizi söyleriz canım bunların içinden senin için sonuç verecek olanı seçmek sana kalmış tabi ki
bana yardımcı olduğunuz ve fikir verdiğiniz için teşekkür ederim
Allah gönlüne göre versin canımbana yardımcı olduğunuz ve fikir verdiğiniz için teşekkür ederim
bende sevgilimden ayrıldım bakalım bekliyoruz işte ne olacak
Ayrılmışsın neyi bekliycen?bende sevgilimden ayrıldım bakalım bekliyoruz işte ne olacak
Ne olsun canım bizimki de küstü yattı manyak..bakalım yarın nasıl barışıcaz
Ayrılmışsın neyi bekliycen?