Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

hos geldın canım ıyıyz sen nasılsın? burada kendı kendıme durumaya ıle konusuyorum ama o yok

hoşbuldum canım bende iyim teşekkür ederim puan düşük olsada tercih yapabiliyo muyuz diye sormuşsun bildiğim kadarıyla puanın kaç olursa olsun tercih yapabiliyosun ben ilk sınva girdiğim zaman 62 puan almıştım tercih yapmıştım fakat bi yere atanamadım

yani puanım dusuk ama hanı kımse 26yı ısaretlemese ya da az kısı ısaretlse dogal olarak acık olacak e benım puan dusuk ama ısaretledıgım ıcın gelmez dımı??

sınav basımızın belası
kac yasındasın ne ıs yaparsın kımlerdensın bakalım tanısalım

tanışalım kaynaşalım

19 yaşındayım geçen yıl atlattım şu sınavı ben de şükür ki istediğim bölümü kazandım Allah herkese nasip etsin :)
manisada yaşıyorum egeliyim yani

seni ve diğer arkadaşları da tanımak isterim

İyi geceler kızlar nasılsiniz

iyi geceler hoşgeldin iyim sen nasılsın

hoşgeldin :) kendi adıma iyiyim sen nasılsın

hoşbuldum iyim bende

yani puanım dusuk ama hanı kımse 26yı ısaretlemese ya da az kısı ısaretlse dogal olarak acık olacak e benım puan dusuk ama ısaretledıgım ıcın gelmez dımı??

valla pek bilgim yok ama belki tercih edilmezse ya da az tercih olursa olabilir herhalde

iyi geceler hoşgeldin iyim sen nasılsın

hoşbuldum iyim bende

valla pek bilgim yok ama belki tercih edilmezse ya da az tercih olursa olabilir herhalde

ah canım puanım az ama yaa of edebıyat o kadar duser mı kı:44: duser duser ınsallah gelır aaaamınnnnn

bız kpsscıyız kız:) sanırım senın lys ama sevdımama'da lyscı.
ben 23 yasındayım edebıyat ogretmenlıgı bıtırdım. ama kpsssssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…