Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

ama sevdiceğimle ayrı şehirlerde olucaz üstelik 4 sene sonra bende kpss illetiyle uğraşacağım :)

ama sevdiceğimle ayrı şehirlerde olucaz üstelik 4 sene sonra bende kpss illetiyle uğraşacağım :)

Geldim,koptum az önce..
Canım o günlerin hepsi geçicek,bunuda biliyosun değik mi,inan allah sabrını veriyor.Hem sonuçlar açıklandımı kesinmi ayrı şehirledesiniz.Belki aynı şehirleri kazanırsınız.

sevgilim bulunduğum şehirde okuyor yani mutlaka ayrıyız tabi bir aksilik çıkıp da yerleşemezsem aynı yerdeyiz :)

geldım bebegım kız benım kavgalarım meshurdur hangı topıkmıs o

ha su yok canım onda pek sinirli degıldım sen bır de benım gıbı dertlı ogretmenler nerede topıgını oku

çok mu sinirlisin canım ya :) ya da okumasam mı benim için sessiz sakin biri kal :)

hahaha pekı okuma canım. evet sinirli bır ınsanım bakma burda gırgır şamata gecıyoruz:)) ben uslubumu bozmaıkca onlar tepeye cıkıyor sonra benım şarteller tavan yapıyor sen nasıl tanıyorsan oyle kalsın madem:13:

herkesin bir damarı vardır basılmaması gereken bende çok çabuk sinirlenirim :) ama sabırlıyımdır hemen patlamam patlarsam yandı karşımdaki :)

herkesin bir damarı vardır basılmaması gereken bende çok çabuk sinirlenirim :) ama sabırlıyımdır hemen patlamam patlarsam yandı karşımdaki :)

aynen herkes farklı yapıya sahip nasıl olsa ya sinir bozucu topıgınde gordum de sanrım artık nick degıstırebılıyormusuz ama nasıl bılmıyorum:44:

yaa kızlar az once bır topıcte gordum de bır kız sınava oylesıne gırdım kazandım dıyorr. :26:Rabbım bıze de nasıp eder ınsallah yaa:18::18::18::18:

aminn canımm
kız durumaya puan cok dusk olsa da tercıh yapma hakkımız var mı?:44:
ben 26yı da ısaretlemeyı dusunuyorum puan düsük ama hanı 26yı pek kımse ısaretlememıs olursa benı alma ıhtımallerı var mı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…