-
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
Yerim seni yaaa
Bazen sizin yasınızda yerinizde olmayı çok isterdim,ünv yıllarımı çok özlüyorum,o zaman sevdicekle hergün birlikte oldugumuz zamanlar,hergün tek derdimizin bugün nerde yemek yesek,hangi mekana takılsak diye düşündüğümüz zamanları....
Kıymetini bil canım,kpss ömrümüzü çürütttü bizim,hem çalışmamaıza engel,hem okumamıza
ama sevdiceğimle ayrı şehirlerde olucazüstelik 4 sene sonra bende kpss illetiyle uğraşacağım :)
Geldim,koptum az önce..
Canım o günlerin hepsi geçicek,bunuda biliyosun değik mi,inan allah sabrını veriyor.Hem sonuçlar açıklandımı kesinmi ayrı şehirledesiniz.Belki aynı şehirleri kazanırsınız.
sevgilim bulunduğum şehirde okuyor yani mutlaka ayrıyız tabi bir aksilik çıkıp da yerleşemezsem aynı yerdeyiz :)
geldım bebegım kız benım kavgalarım meshurdurhangı topıkmıs o
ha su yok canım onda pek sinirli degıldım sen bır de benım gıbı dertlı ogretmenler nerede topıgını oku
çok mu sinirlisin canım ya :) ya da okumasam mı benim için sessiz sakin biri kal :)
hahaha pekı okuma canım. evet sinirli bır ınsanım bakma burda gırgır şamata gecıyoruz:)) ben uslubumu bozmaıkca onlar tepeye cıkıyor sonra benım şarteller tavan yapıyorsen nasıl tanıyorsan oyle kalsın madem :13:
herkesin bir damarı vardır basılmaması gereken bende çok çabuk sinirlenirim :) ama sabırlıyımdır hemen patlamam patlarsam yandı karşımdaki :)
aynen herkes farklı yapıya sahip nasıl olsaya sinir bozucu topıgınde gordum de sanrım artık nick degıstırebılıyormusuz ama nasıl bılmıyorum:44:
ben daha siteyi tanıyamadım bile isim hiç değiştiremem sanırım :)
yaa kızlar az once bır topıcte gordum de bır kız sınava oylesıne gırdım kazandım dıyorr. :26:Rabbım bıze de nasıp eder ınsallah yaa:18::18::18::18: