- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
-
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
ben ibadete gidiorum öpüyorum sizi çokk muahhhhhhh
Allah kabul etsin Durumaya
Cnm ya aynı bu aralardurgun sakin günlerim bu ara kaç aydır cok aktiftim iyi oldu aslında da ev işleri falan kimsenin yüzünü bile görmüyorum ooh bazen yalnızlık da iyi geliyor biliyor musun söyle senede bir iki hafta benım cnm yalnızlık ceker
dogru tatlım yalnızlık ıyıdır bazen. kız sız cocuk dusunuyor musunuz? ya da var mıydı:44:
Böyle güzel gidiyor masallah ama insan bazen çok istiyor ama daha dikkat ediyoruz ama etrafımız cok istiyor
İyi geceler cnmisterler canım nasip:)9
benımde hep aynı gun farklı bır sey yok
iyi geceler tatlım bugun pek muhabbet edemedık:26:
gündüz kimse uğramıyor buralara iş güç tabi insan öğrenci olmasın bütün gün boş boş :) peh hiç hoş değil :/
Ben geldimmmmmmmmmm:2::2::2::2::2::2:
hoşgeldiiiinnn :)
Kızlar nerdesiniz,gününüz nasıl geçti anlatın bakimmBugün sevdiceğim iznini aldı,1 eylülde burda inşallah
5 gün kalıcak
Heyecanla bekliyorum geri sayım başladı heyecanlıyım
bir tek ben varım gece yarısına doğru dökülürler buraya :) çok sevindim senin adına Allah sağ salim kavuşmanızı nasip etsin bende sevdiceğimle buluştum bugün :)
Amin inaş canım benimm,sevdiceğin hep yanında kıymetini bil,ah bizde bi zamanlar hergün birlikteydik
Hep uzakta olan sevgililere üzülürdüm,nasıl dayanıyorlar diye,başıma geldi
Ben evlenmek istiyorum artık,yemekler yapyım,film izleyelim beraber istiyorum
Gece yarısına doğru dökülür herkes
Sendemi öğretmendin:44:
yok canım ne öğretmeni :) ben daha ünv. yeni başlayacağım siz birleşeceksiniz sevdiğinizle ben 4 yıllık hasrete uğurlanacağım :)