Her telden muhabbet ,dertlerden uzak..=)Buyrun topiğime eğlenelim;)

ah canım puanım az ama yaa of edebıyat o kadar duser mı kı:44: duser duser ınsallah gelır aaaamınnnnn

amin canım inşallah dilediğin gibi olur
aslında benim şuan da burda değil de ders çalışıyo olmam lazım sınava az kaldı ben buralarda takılıyorum hiç çalışmak içimden gelmiyo arasıra netten test çözüyorum sadece

cals madem canım yaa. ya da hani vıdeo dınle buradan benım bır arkadasım oyle yapıyordu . sonuc o da benımle aynı aldı

program yapıp ona göre çalışmanı tavsiye ederim ders çalışmak işkenceden çıkıyor ve yeterince boş vaktin de kalıyor daha iyi oluyor yani :)

cals madem canım yaa. ya da hani vıdeo dınle buradan benım bır arkadasım oyle yapıyordu . sonuc o da benımle aynı aldı

yarın çalışırım artık canım bugün geçti gerçi hep yarın yarın diyorum da olmuyo bi türlü içimden gelmiyo inşallah bu sefer çalışıcam bi ara çalışıyodum yarım saatlikte olsa bari bu sefer iyi bi puan alsam da bi yerlere atansam

sen ne okumustun canım?:26: bır de sınav ne zaman

Hosgeldin cnm topicigimiz yeni kanlar kazanıyor ne hoş

Hangi bölüm okuyorsun cnm maşallah ne güzel istediğin bölümü okumak bu devirde

Son düzenleme:
ben lise telekomünikasyon bölümü mezunuyum canım sınav 26 eylüldü sanırım gününü tam olarak hatırlamıyorum

atanırsın ınsallah canım
kızlar yarın agır misafırlerımız gelecek puff
3 gun falan gıremeyebılırım kkya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…